O Etostone, είναι από τις περιπτώσεις που λες … χαρισματικός!

DJ, παραγωγός, song writer, σκηνοθέτης, 3D visual designer, κάτοχος βραβείων και διεθνούς αναγνώρισης μοιάζει σαν πολυμηχάνημα γνώσης και εκπαίδευσης στον Ελλαδικό χώρο!

Παθιασμένος με αυτό που κάνει και ερωτευμένος με τη σκηνή, προσπαθεί πάντα και κυκλοφορεί αξιόλογα projects και κομματάρες όπως τα “For Eternity” & “Together”!

Χτες και μέσα από τα social media κυκλοφόρησε ένα άκρως εντυπωσιακό teaser της νέας του δουλειάς Dreams Alive” και ειλικρινά μας καθήλωσε! Εντυπωσιακό, καλοδουλεμένο clip και πολλά υποσχόμενο σε ήχο και φωνητικά track μας έκανε να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να τον καλέσουμε κατευθείαν για μια mini συνέντευξη των όσων ήρθαν και… έρχονται!

god-bar-interview.jpg

G: Με ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής και με ένα χαρακτήρα “πολυμηχανήματος” πως αυτοπροσδιορίζεσαι;

α. Τελειομανής

β. Ταλαντούχος

γ. Ονειροπόλος

δ. Όλα μαζί + έξτρα;

Etostone: Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο. Πιστεύω το “δ” με αντιπροσωπεύει περισσότερο , αν και προσωπικά θα ήθελα ο κόσμος να με προσδιορίσει με αυτό που νιώθει για την δουλειά μου. Προσπαθώ με πολύ αγάπη και πάθος να υπηρετήσω τις τέχνες , μια ολοήμερη θυσία και έκφραση των εσωτερικών μου συναισθημάτων σε εικόνα και μουσική.

G: Τι πρεσβεύει η νέα σου δουλειά; Τι μηνύματα θες να περάσεις;

Etostone: Το “Dreams Alive” έχει ως θέμα την Ελληνική κρίση και την ζωή ενός συνθέτη που αναγκάζεται να ζει στους δρόμους . Πρεσβεύει διάφορα στοιχεία , τα όνειρα που προσπαθούν να βγουν αληθινά αλλά πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς η ζωή , να προσπαθούμε να κρατάμε ζωντανά τα όνειρα μας. Το μήνυμα είναι απλό αλλά ίσως και πολυσύνθετο όπως γράφω και στον τίτλο “Keep your “Dreams Alive””. Πιστεύω αν πω περισσότερα θα βγουν spoilers για το επίσημο βίντεο κλιπ 🙂

G: Το κομμάτι/video το ονομάζεις Dreams Alive … πιστεύεις στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα;

Etostone: Τα όνειρα δηλώνουν και την ελπίδα . Η ελπίδα είναι αυτή που κρατάει πολλούς ανθρώπους ζωντανούς. Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα , άλλα ίσως και ποτέ , χρειαζόμαστε τα όνειρα για να ζούμε πιο μαγικά , για να ζήσουμε “περισσότερο”.

G: Παράλληλα κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Feelgood Records το single “New Light” με τα υπέροχα φωνητικά της Danielle Senior! Θες ναμιλήσεις και γι αυτό το track?

Etostone:Το “New Light” είναι το δεύτερο βίντεο κλιπ που δημιούργησα και με την σκηνοθετική μου ιδιότητα , μαζί με VFX και editing.Ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα καθώς έπρεπε να βρίσκομαι 9 ώρες συνεχόμενα κάτω από τον ήλιο για να χειρίζομαι την κάμερα!Τα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες και έπαθα 3 εγκαύματα και για μερικές μέρες δεν μπορούσα να κινηθώ. Όμως το αποτέλεσμα με δικαίωσε.Η Danielle Senior έχει τραγουδήσει επιτυχίες που έφτασαν Top 10 στην Αγγλία UK και στην Ευρώπη γενικότερα,συγκεκριμένα το Peacemakaz ft. Danielle Senior ‘Take It To The Dance Floor’.

Περισσότερα με το official release του πολλά υποσχόμενου αυτού track από τον «ρομποκόπ» Etostone!

Music / Audio arrangement / Mixing / Mastering : Etostone
https://www.etostone.com
FB page : https://www.facebook.com/etostoneoffi…
A production by Etostone and Eonia Dreams

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts