Θα μπορούσαν να είναι άνετα οι τύποι του καλοκαιριού! Καθόλου περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχονται από τη Ρόδο, έναν από τους πιο ηλιόλουστους προορισμούς της Ελλάδας κάθε καλοκαίρι!

Ο Μιχάλης και ο Λευτέρης είναι δυο παλικάρια, με όλη την έννοια της λέξης, που πάλεψαν πολύ για να ανέβουν ψηλά στον τομέα της παραγωγής και της αναγνώρισης μέσα από το νέο φάσμα της ηλεκτρονικής Dance μουσικής στη χώρα μας. Είναι απλοί, καθημερινοί τύποι που θα μιλήσουν για μπάλα, θα πάνε για καφεδάκι και θα σε τιμήσουν με τη φιλία τους! Είναι σημαντικό αυτό, διότι αν δεν είσαι «πλούσιος» εσωτερικά, τότε σε ότι κι αν κάνεις δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα βήμα παραπάνω! Επιπλέον δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για όνομα, αφού η ενέργεια της παρουσίας τους βάπτισε αυτόματα την DJing ιδιότητά τους … ENERGΥ DEEJAYS λοιπόν!

Και επειδή μιλάγαμε για καλοκαίρια, μόνο περίεργο μη σας φανεί το γεγονός ότι για 3 διαφορετικά καλοκαίρια, το 2011, 2012 & 2013, οι Energy DeeJays «χτυπούν» το dancefloor με επιτυχίες! Το 2011 με το πρώτο τους single “You & Me”, πέρσι τέτοιες μέρες με το μελωδικό “I’ll Be Your Love” που έσκισε και έγινε airplay σχεδόν παντού στο ραδιόφωνο και φέτος με το που πάτησε Ιούνης … να και πάλι κοντά μας με κομματάρα!

Γνωρίζω πραγματικά, ότι το “Gravity” το νέο κομμάτι των Energy DeeJays, προετοιμάστηκε για αρκετούς μήνες, με πολλά versions μέχρι να φτάσει στο τελικό σημερινό αποτέλεσμα. Ίσως, όπως απορρέει και από την αγγλική μετάφραση, η «βαρύτητα» της επιλογής για ακόμα πιο ποιοτική παραγωγή, χρειάστηκε τον κατάλληλο χρόνο προσαρμογής και προετοιμασίας, κάτι όπως στη γνωστή διαφήμιση με το ουίσκι που θέλει τον χρόνο του για να … έρθει στο μπουκάλι! Το “Gravity” κυκλοφορεί από την Planetworks και ειλικρινά είναι ένα ερωτικό καλοκαιρινό κομμάτι! Η ατάκα του “Falling through your Gravity – Gravity” είναι μεταφορική και σημαίνει ότι “πέφτω στο ερωτικό σου πεδίο” μας είπε ο Μιχάλης από τους Energy DeeJays στην επικοινωνία μας. «Προσπαθήσαμε να δώσουμε μέσα στον έρωτα (lyrics) και το καλοκαιρινό μουσικό στοιχείο, γιατί έρωτας και καλοκαίρι πάνε μαζί».

Τα πρώτα μηνύματα στα social media με τα πολλά sharing του teaser, είναι διθυραμβικά. Θεωρώ και δίκαια, αφού έχει ωριμότητα στον τομέα της παραγωγής και ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts