Για μια ακόμη φορά η Ελληνική κοινότητα του DJing, βάση επιφανών προσώπων, αγαπημένων συναδέλφων DJs δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές, χρησιμοποιώντας και λίγη από τη δική της δύναμη για προτροπή ενεργειών, αποφάσεων και κινήσεων αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής!

firemen2

Αμέσως μετά τις άσχημες εξελίξεις αυτόνομες πρωτοβουλίες ή ακόμη και σε συνεργασία με τους κατά τόπους φορείς ανά περιοχή, άρχισαν να ξετρυπώνουν ως ελπίδα αισιοδοξίας, δείχνοντας παράλληλα για πολλοστή φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία ανθρώπων που μέσα από το DJing και την προσωπική καταξίωση, μπορούν να επηρεάζουν φίλους, ανθρώπους, κοινωνίες με τα έργα και τις πρωτοβουλίες τους.

Πρωταγωνιστές από τα dj booth αλλά και στη ζωή τα παραδείγματα των Roni Iron, Mike Dokos, DJ The Boy, John Rous, Valeron, AllStarAthens ελπίζουμε κι άλλων να βρουν σύντομα περισσότερους συμπαραστάτες και μιμητές σε κινήσεις μετά μουσικής για κοινωνική συμπαράσταση/αλληλεγγύη με κάθε τρόπο.

Πολλά συγχαρητήρια,

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts