ήρθε η ώρα, ήρθε και η αποστολή!

Το Saint Solange στην Ερμού, όπως και αν το δεις είναι μια επιστροφή στις παλιές καλές εποχές του INTERNI και γενικότερα της περιοχής! Με μια μεγάλη επένδυση και μια δυνατή ομάδα σε όλα τα επίπεδα, το Saint Solange έρχεται για να μείνει, αλλά και για να κάνει αίσθηση!

Υπέροχος χώρος, εντυπωσιακό club setting, και επιβλητικό DJ booth είναι τα πρώτα που μας άρεσαν!

Το club κάνει opening απόψε, και παράλληλα o Johnny Gerontakis δυναμικό comeback στα νυχτερινά δρόμενα της Αθήνας με ένα δικό του νέο concept, το “ElectroSexual” το οποίο βασίζεται σε εκπλήξεις που δε μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε, αλλά και ένα διαφοροποιημένο μουσικό dj set σχετικά με το πως τον είχαμε συνηθήσει στο απόλυτα επιτυχημένο concept του “Show Me Love” που βασίζεται σε future house επιλογές και genre styling!

Καλή επιτυχία σε όλους! Το μόνο σίγουρο στην “γειτονιά” των Ελληνάδικων στο Γκάζι, είναι το γεγονός ότι γεννιέται κάτι ποιοτικά και θεματικά υπέροχο και διαφορετικό!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts