Πρόσφατα είδαμε να κυκλοφορεί το liberty μόνο από τον Dzeko που είναι λοιπόν ο Torres? Ο Dzeko μίλησε για αυτό και είπε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους αλλά πως ο Torres θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο στην ηχοληψία και την μουσική παραγωγή.

Συγκεκριμένα είπε: “It’s hard to do both and not everyone enjoys [life on the road]. We decided to change it up. It’s just me, if that makes sense.” Όλο αυτό είναι δύσκολο για τον Dzeko γιατί τόσο καιρό ήταν συνέχεια μαζί με τον Torres και τώρα δεν θα είναι το ίδιο.Επίσης είπε:“We haven’t released a track in 10 months, and now we will have an extra six to eight songs coming out,” Dzeko explains. “I feel like we did it for our fans more, so we have more content as well. We didn’t do it like ‘oh, we’re splitting up, we’re not friends. We’re still working together. We just want to put out more music.” Βέβαια οι παραγωγές του dzeko από εδώ και πέρα θα είναι δικές του και ο Torres ίσως κάνει τις τελευταίες ‘πινελιές’ αλλά δεν θέλει να φαίνεται το όνομα του, δεν θέλει να είναι ένας διάσημος παραγωγός πόσο μάλλον ένας διάσημος dj. Ο Torres θέλει να είναι ένας ΄’μηχανικός του ήχου’ με λίγα λόγια ο άνθρωπος πίσω από την σκηνή.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts