Μια εβδομάδα πριν το πολυπόθητο Dreamland Festival, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι και συντελεστές είναι πάνω από διάφορες δουλειές & projects που ετοιμάζονται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα με σκοπό ένα δυνατό ραντεβού με ωραία εικόνα και αποτέλεσμα!

Μια κατηγορία είναι φυσικά και οι DJs του MAIN STAGE! Οι άμεσοι πρωταγωνιστές θα λέγαμε είναι στη πλειοψηφία τους on Studio και ηλεκτρονικούς υπολογιστές δουλεύοντας τα set τους!

Λογικό;

Κατά την άποψη μας ναι, καθώς μιλάμε για ένα μεγάλο προκαθορισμένο ραντεβού, όμοιο του που ποτέ δεν γνώρισε η χώρα μας, από πλευράς promotion, δίψας του κοινού και γενικής προετοιμασίας!

Είναι το event που 30 πρωταγωνιστές της εγχώριας DJing / producing σκηνής (άλλοι περισσότερο – άλλοι λιγότερο) έχουν τη δυνατότητα να δείξουν στον κόσμο την ποιότητα και υπεροχή τους σε επίπεδο τεχνικής αλλά και παραγωγικής δράσης!

Έτσι λοιπόν, αυτές τις ημέρες από τα «πηγαδάκια» που έχουμε στήσει με τους περισσότερους από αυτούς είναι πάνω από τις κονσόλες όπως και νωρίτερα αναφέραμε δουλεύοντας πάνω σε προσαρμοσμένες εκτελέσεις, δικών τους ή και άλλων original tracks, που θα ακουστούν για πρώτη φορά σε διαφορετικά bootleg remixes!

Επίσης, πολλοί έχουν πάρει το original Dreamland theme (by DiGi) και το έχουν μετατρέψει σε δικά τους mixes γεμάτα φαντασία, όπως το teaser από τον DJ GoGos που σας παρουσιάζουμε από το God is a DJ!

Μετράμε ανάποδα 7 ημέρες από το μεγάλο καλοκαιρινό μας ραντεβού! Όπως έχουμε πει πολλές φορές σημασία δεν έχει ποιος είναι ή ποιος λείπει από το φετινό Dreamland, σημασία έχει το αγκάλιασμα, η συμμετοχή και το χειροκρότημα για να υπάρξουν με αφορμή αυτό, πολλά επόμενα Dreamland(s) με νέα παιδιά, ταλέντα και αυριανούς Greek DJ stars!

Καλή επιτυχία Dreamland! To God is a DJ, ως ισχυρός χορηγός επικοινωνίας θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει online στο τι συμβαίνει καθημερινά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts