Ο Agent Greg δε χρειάζεται συστάσεις! Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ανήκει στους 3 all time classic Djs του Ελληνικού χώρου, με συνέπεια, συνέχεια, στόχους, όνειρα που δε μένουν στον σχεδιασμό, αλλά που υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο!

Ο “πράκτορας” της Ελληνικής house επιστρέφει στον χώρο που πραγματικά λάτρεψε και έδωσε εκτός από μεγάλη υποστήριξη, ένα από τα καλύτερα house sets της παρθενικής Dreamland!
Λίγο μετά τον εντυπωσιασμό της πρώτης επαφής μας δήλωσε αποκλειστικά για το φεστιβάλ:

agent greg at dreamland15.jpg

“Είχα μεγάλη ανυπομονησία γιατί ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για όλους,για τον κόσμο,τους διοργανωτές και τους καλλιτέχνες,πόσο μάλιστα την πρώτη μερα του τριημέρου, την Pαρασκευή. Έφτασα οριακά στην ώρα μου λόγω του πάρτυ της προηγούμενης ημέρας στην Ζάκυνθο και αν θυμάσαι ήμασταν στο τηλέφωνο ανά μισή ώρα για να είμαι κάπως πιο εγκλιματισμένος!

Είναι από τα event που σίγουρα θα θυμάμαι για χρόνια,καθ’όλη την διάρκεια του σετ μου ο κόσμος είχε ασταμάτητο παλμό και κέφι!Το πρώτο Dreamland φυσικά είχε και τα λάθη του, τα οποία όμως διακρίνω πως οι διοργανωτές έχουν ήδη λάβει υπ’όψην για το 2015 και θα είναι ακόμα πιο σωστά διευθετημένα όλα. Όσον αφορά τον κόσμο, άλλη φορά ας είμαστε πιο προσεχτικοί στο να κρίνουμε αρνητικά κάτι πριν καν το δούμε. To Dreamland έκλεισε πολλά στόματα και σίγουρα θα γιγαντώνεται με την πάροδο των χρόνων!”.

Ραντεβού και φέτος λοιπόν με τον Agent Greg πάνω στο Main Stage!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts