Με τις πρώτες όμορφες ανοιξιάτικες ημέρες, ένα βελούδινο σκίρτημα καλοκαιρινής σκέψης χτύπησε μέσα μας! Είναι ο ήλιος και οι παραλίες; Μήπως είναι οι διακοπές και οι ανέμελες βραδιές παρέα με φίλους και φίλες;

Είναι όλα αυτά μαζί αλλά και ένα ραντεβού ακόμη! Η Dreamland του 2015 που ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες για το 2015, στο ίδιο με πέρσι διάστημα από 23 – 26 Ιουλίου 2015, στον «ιερό» χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας!

dreamland 2015b.jpg

Ο χειμώνας που πέρασε ήταν μια περίοδος περισυλλογής, ανάλυσης στατιστικών δεδομένων, λήψης και αποδοχής νέων ιδεών στο τραπέζι και κυρίως δημιουργική ένταση που δεν άφησε ούτε λεπτό το οργανωτικό team της Dreamland σε σκέψεις «χειμερίας νάρκης»! Η 2η χρονιά της Dreamland είναι ίσως σημαντικότερη από τη πρώτη κι αυτό διότι μετά την επιτυχία, την ανταπόκριση και την αποδοχή (εν μέσω αρχικής δυσπιστίας), έρχεται η ώρα της κρίσης, της βελτίωσης και εννοείται της καθιέρωσης!

Για να το πετύχει αυτό η Dreamland έχει βάλει τον πήχη πιο ψηλά, έχει ανεβάσει budget παραγωγής εγκαταστάσεων και παροχών κι από την άλλη έχει αφουγκραστεί την αγωνία του κόσμου ως προς το ζειν, χαμηλώνοντας τα εισιτήρια εισόδου σε σχέση με όσα θα παρέχει φέτος, ως ένα δείγμα αναγνώρισης και σεβασμού προς το «κοινό» της.

dreamland 2015.jpg

Από την άλλη η Dreamland βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε οι DJs να πάρουν μεγαλύτερη ετήσια αναγνωρισιμότητα και gig events και παράλληλα να δημιουργηθούν με μικρότερο ρίσκο αποδοχής αρκετά φεστιβαλικού τύπου events σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους με αρκετούς Έλληνες & ξένους καλλιτέχνες. Το πείραμα πέτυχε, δεν έτυχε λοιπόν και από την Δευτέρα 16 Μαρτίου η Dreamland 2015 ξεδιπλώνει τα «μυστικά» του line up της καθημερινά με 2 ανακοινώσεις πρωί και βράδυ από τη σελίδα της στο facebook που μαζί με πολλές ακόμη πληροφορίες θα μεταφέρει τον παλμό και τα νέα του φεστιβάλ πριν το ίδιο το φεστιβάλ τον Ιούλιο!

Παράλληλα, έρχονται πολλά νέα στοιχεία και πράγματα, συμμετοχή σε μικρότερα stages από νέους DJs & producers με την βοήθεια του godisadj.gr και φυσικά μεγαλύτερες εκπλήξεις που μας περιμένουν και δεν ανακοινωνονται ακόμη για ευνόητους λόγους! Αν η περσινή ανατριχίλα ήταν το ξεκίνημα, ευχόμαστε η φετινή εμπειρία της Dreamland να φέρει καθιέρωση και σεβασμό ανταπόκρισης, σε μια προσπάθεια που έφερε την ηλεκτρονική μουσική πιο κοντά στη συνείδηση όλων!

dreamland lake.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts