Ένα όμορφο πλάνο διοργάνωσης έπεσε στα χέρια μου χτες το βράδυ! Είναι το Dreamland και θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα! Θα είναι το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού! Φροντίσαμε να βρούμε το κατάλληλο χώρο στον οποίο τα φυσικά στοιχεία μαζί με τις δικές μας “πινελιές” και δημιουργίες θα καταφέρουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα αντάξιο των παραμυθιών και των ονείρων μας! Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός μας η διοργάνωση, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία μας με τα καλύτερα DJ LABELS και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!
Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!
Θα υπάρχουν 4 stages! Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα!

Ο ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από την επίσκεψη μας σε διαφορετικά μέρη ανά την Ελλάδα με σκοπό να βρούμε τον καλύτερο χώρο για την διεξαγωγή του festival καταλήξαμε λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού και σε ένα πανέμορφο δάσος που παλαιότερα διεξαγόταν και το Alfios Eco Festival! Με τις κατάλληλες εικαστικές παρεμβάσεις των ειδικών μας και σεβόμενοι στο έπακρο τις φυσικές ιδιαιτερότητες της περιοχής η DREAMLAND θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! Είναι ένας χώρος που διευκολύνει την ομαλή επίσκεψη από Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Πελοπόννησο (2 ώρες από Αθήνα, 1 ώρα από Καλαμάτα, 1μιση από Πάτρα)

Ο χώρος όπου η DREAMLAND λαμβάνει χώρα, βρίσκεται σε μια περιοχή μέσα στην φύση. Γι ‘αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους σας να κάνετε ό, τι μπορείτε για να κρατήσετε καθαρό το έδαφος του φεστιβάλ.
Τα σημεία συλλογής για τα σκουπίδια του φεστιβάλ θα αναφέρονται με σαφήνεια. Χρησιμοποιήστε αυτά τα σημεία για να πετάξετε τα ποτήρια σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε δοχεία απορριμμάτων στο χώρο στάθμευσης και στους χώρους κατασκήνωσης!

ΠΑΡΟΧΕΣ

Βασικό μέλημα μας η εύκολη οργανωμένη κατασκήνωση των επισκεπτών μας αλλά και όλες οι βασικές παροχές και υπηρεσίες που μπορούμε να δώσουμε σε όλους ισότιμα και ισάξια!

Το DREAMVILLE είναι ένα ζωντανό χωριό που καλωσορίζει τους 5.000 επισκέπτες του φεστιβάλ μετά από μια πληθωρική μέρα στην DREAMLAND. Είναι ένας χώρος που μπορούν να φιλοξενηθούν τουλάχιστον 2.500 σκηνές με την απαραίτητη φύλαξη και αστυνόμευση όπως και κάλυψη βασικών αναγκών (φαρμακεία, ντούζ, τουαλέτες, νερό, ηλεκτρικό)!

Επίσης θα υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες (οι τιμές θα είναι οι κατώτερες της αγοράς αλλά με την καλύτερη ποιότητα) αλλά και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με εμπορικά περίπτερα! Για το συγκεκριμένο 3μερο έχει προβλεφθεί να υπάρχουν χώροι με luna park, rafting, canoeing, mountain bikes!

Εγκαταστάσεις
-Γραφείο πληροφοριών
-Δυνατότητα να απολαύσετε ένα ωραίο πρωινό ή την βασική σας διατροφή (φρέσκα τρόφιμα)
-Camping σούπερ μάρκετ
-Φιλόξενο χώρο μπάρμπεκιου
-Ντουζιέρες
-Δυνατότητα να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά
-Πρώτες Βοήθειες
-Θυρίδες (δεν είναι δωρεάν!)

Η ποιότητα των υπηρεσιών, την εμπειρία και το όμορφο περιβάλλον, όλα συμβάλλουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία του καλοκαιριού.

Περισσότερες πληροφορίες, άμεσα στο God is a DJ.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts