Το Dreamland είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από μια «δεμένη» παρέα με όραμα να πετύχει τον στόχο της και να καθιερωθεί ως ένα καλλιτεχνικό γεγονός σε ετήσια μορφή!

Η ιδέα φαίνεται ότι στήθηκε από την αρχή με βάσεις σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, θέλοντας να περάσει παράλληλα μηνύματα, όχι απαραίτητα μουσικού genre ή djing τεχνικής, αλλά ευρύτερα πολιτισμού, φιλοξενίας και οικολογίας!

Γι αυτό πιθανά επιλέχθηκε η περιοχή στις όχθες του Αλφειού, στην Αρχαία Ολυμπία που και κοιτίδα πολιτισμού υπήρξε, και η πρωτεύουσα του Αθλητισμού – γενέτειρα της Ολυμπιάδας – και φυσικά ένας καταπράσινος τόπος γεμάτος από ζωή δίπλα στη φύση!

Το φεστιβάλ παίρνει αφορμές και παραδείγματα από το Tomorrowland προσαρμόζοντας τα με Ελληνικά δεδομένα στις συγκεκριμένες ανάγκες παρουσίασης! Έτσι έγινε κρούση τους DJs και παραγωγούς να πλαισιώσουν χορευτές καθώς και διάφορα άλλα shows με τη βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, και ξυλοπόδαρων με κουστούμια/στολές από την καρναβαλική οργανωτική ομάδα της Πάτρας. Στο Dreamland θα υπάρχουν 4 stages: ένα main stage που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου! Θα είναι ανοικτή για το κοινό και τα μέσα ΜΜΕ και θα παρουσιαστούν οι καλλιτέχνες / DJs (πολύ καλό line – up), η ημερομηνία διεξαγωγής, τα εισιτήρια και όλες οι υπόλοιπες προδιαγραφές για τη συγκεκριμένη φεστιβαλική εκδήλωση που έχει ήδη προξενήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας και του διαδικτύου!

Μια πολλά υποσχόμενη ιδέα, που ελπίζουμε να είναι η αρχή για ένα μόνιμο καλλιτεχνικό γεγονός στην ιερή γη της Αρχαίας Ολυμπίας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts