Σε ένα τόπο που «ευλόγησαν» με τη δημιουργία του οι αρχαίοι θεοί της μυθολογίας και σε ένα μέρος που γέννησε τον πολιτισμό και τον ολυμπισμό, έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το «έργο» της η Dreamland, το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που θα το ζήλευαν και οι … ΘΕΟΙ!

Το Dreamland χωριό βρίσκεται ανάμεσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον που το εμπλουτίζει ο καταγάλανος Αλφειός ποταμός, ο μεγαλύτερος ποταμός της Πελοποννήσου. Πηγάζει λίγο έξω από την Αρκαδία, την διασχίζει, και κατά το μήκος της διαδρομής του περνάει από την περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας και καταλήγει στο Ιόνιο πέλαγος νότια στον κόλπο της Κυπαρισσίας.

Στην αρχαιότητα ο Αλφείος λατρεύονταν σαν θεός, θυσιάζοντας σε αυτόν ταύρους και τιμώντας τον με δύο βωμούς στην Ολύμπια, τον ένα εκ των οποίων είχε ιδρύσει ο Ηρακλής.

Ανάμεσα στην εκπληκτική βλάστηση που στολίζει τις όχθες του και αρκετά πέτρινα γεφύρια με χαρακτηριστικότερο αυτό που βρίσκεται στην Καρύταινα. Στον Αλφείο οργανώνονται καταβάσεις rafting και canoe-kayak και φυσικά το Dreamland festival στις όχθες του ποταμού κοντά στο χωριού Μουριά!

dreamland pl3.jpg dreamland pl2.jpg dreamland pl.jpg dreamland_mapp.png

Φτάνοντας στον προορισμό, το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον και η καλοκαιρινή αύρα, δημιουργούν μια προδιάθεση ιδανικών νεανικών διακοπών σε κάμπινγκ, χωρίς να λείπει η διάθεση για δράσεις, παιχνίδι, κολύμπι (στον ποταμό) και διασκέδαση από το πρωί μέχρι το επόμενο ξημέρωμα!

Το μέρος του φεστιβάλ, βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία που για όσους δεν το έχουν κάνει , αξίζει της επίσκεψης στον Αρχαιολογικό χώρο, στο μουσείο όσο και της διαμονής για κάποιους που θελήσουν να το πραγματοποιήσουν στις πολύ καλές τουριστικές μονάδες που υπάρχουν εκεί, για όλες τις τσέπες και σε όλες τις κατηγορίες * στη τάξη των ξενοδοχείων.

Μια εξαιρετική πρόταση για το καλοκαίρι, τις διακοπές και την στήριξη μας στα Ελληνικά φεστιβάλ. Ένα μέρος που ειλικρινά και το ευχόμαστε βάζει τις βάσεις για να κερδίσει διεθνές ενδιαφέρον! Άλλωστε και το παντελώς άγνωστο Schorre Boom χωριό του Βελγίου, πριν το Tomorrowland από το 2005, φιλοξενούσε … αγελάδες και όχι τόσο τεράστια ΙΣΤΟΡΙΑ όπως η βαρύτητα της Αρχαίας Ολυμπίας!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 25 Ιουνίου με ένα συναυλιακό pre-Dreamland festival party στην Αρχαία Ολυμπία που θα ξεκινάει στις 4 μ.μ. και στο οποίο θα πάρουν μέρος 12 κορυφαίοι Έλληνες dj / producer! (Με την υποστήριξη των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Ηλείας). Το «κυρίως πιάτο» της Dreamland θα «σερβιριστεί» τα ην Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Αυγούστου

Μπείτε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook για περισσότερες πληροφορίες!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts