Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε απίστευτο, πλέον αρχίζει να γίνεται αληθινό. Σιγά σιγά οι έλληνες DJs/παραγωγοί κατακτούν τα decks πασίγνωστων και αναγνωρισμένων venues σε παγκόσμιο επίπεδο. Τρανό παράδειγμα τα κορυφαία Buddha Bar στις μητροπόλεις του κόσμου. Μετά το residency του Δημήτρη Ελευθεριάδη στο Buddha Bar Dubai και το gig του Consoul Trainin στο τέλος του Αυγούστου, ο DJ Mario από τους Dreamers Inc. καταλαμβάνει τα decks του Buddha Bar London στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

mario2.jpg

Αξίζει να τονίσουμε εδώ ότι το Buddha Bar London βραβεύτηκε φέτος ως το καλύτερο bar-restaurant του Λονδίνου, ένας λόγος παραπάνω να είμαστε περήφανοι για τον Mάριο Dreamers Inc. και τους έλληνες DJs γενικότερα.

mario3.jpg

Και για να το γιορτάσουν μαζί μας, οι Dreamers Inc. μας προσφέρουν δωρεάν την τελευταία τους παραγωγή, αποκλειστικά μέσα από το God Is A DJ. Ένα εκπληκτικό remake στο Clandestino του Manu Chao, με τα εντυπωσιακά scratches του “θεού” Sparky T. να κλέβουν την παράσταση.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts