Είναι πολλές φορές που άνθρωποι του DJing έδειξαν την ευαισθησία τους για λεπτά κοινωνικά ζητήματα και με την πρωτοβουλία τους πήραν θέση και έδωσαν και λύσεις…

Η ανθρωπιά ξεχειλίζει όμως όταν μιλάμε για πράγματα που γίνονται για παιδιά και μάλιστα ξεχωριστά παιδιά!

Η σχολή για DJs & μουσικής παραγωγής του DJ Survival σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» διοργανώνουν εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρα DJing και Μουσικής» με εισηγητές τους καθηγητές της σχολής Dino MFU, V-Sag & Antonis Dimitriadis.

dino k vsag

Είναι μια ισχυρή κίνηση αγάπης και ευαισθησίας από επαγγελματίες του χώρου που σκοπό έχουν να γεμίσουν με χαρά, μελωδίες, αλλά και σύγχρονη – διαφορετική – μουσική τις ψυχούλες αυτών των τόσο δοκιμασμένων παιδιών.

ad1

Και οι 3 καθηγητές – djs έχουν βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες κοινού, δίπλα σε τεράστια ονόματα και venues. Το γεγονός ότι περιμένουν με ανυπομονησία τη Δευτέρα 20/11 που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και τους τιμά και γιατί όχι αποτελεί μια ακόμη τεράστια πρόκληση στην καριέρα τους, που θα αποτελεί ορόσημο κοινωνικής προσφοράς και αφοσίωσης.

Ίσως το σπουδαιότερο gig της ζωής τους!

Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά και διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς. Εκδηλώσεις σαν κι αυτές μας αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι DJs είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία γράμματα!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια … Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της DJ Survival.

Σχόλια

σχόλια