To DJing και η παραγωγή είναι πάθος, αγάπη, μεράκι, χόμπι … ας ξεκινήσουμε μ’ αυτό!

DSC_6033

Το DJ Survival σαν όνομα δεν ξέρω πως ηχεί στα αυτιά σας, δίνει όμως εξαρχής με την μετάφρασή του την ωμή εγχώρια πραγματικότητα της δυσκολίας που περνάει ο κλάδος με τους πολλούς DJs να προσπαθούν να επιβιώσουν!

Το “word of mouth” ακόμη και σήμερα στην εποχή της τεχνολογίας, του digital marketing, της social επανάστασης, έχει υπόσταση και δυναμική, ιδιαίτερα όταν κάποια πράγματα έχουν αισθητική, σχεδιασμό, αναβάθμιση, ουσία, φαντασία και κυρίως προσφέρουν! Αυτό είναι κάτι που έχει φέρει τους περισσότερους “μαθητές” ανά τα χρόνια εκεί…

Από καθαρή τύχη, βρέθηκα στην πρώτη #ever ημέρα που άνοιξε η σχολή για Djs στο πρώτο γραφείο/εγκαταστάσεις της DJ Survival στη Γλυφάδα, στην πρώτη τάξη, στο πρώτο μάθημα!

Υπάρχει κάτι που δεν ξεπεράστηκε με την πάροδο των ετών και τις τόσες διακυμάνσεις στην ποιοτική αναβάθμισή της ανά τα χρόνια!

Είναι η διάθεση, η δίψα και η πρόθεση να δώσουν τα πάντα σε γνώσεις, εμπειρίες, καθημερινότητα στους «μαθητές» κάθε ηλικίας, ή level, κάθε κοινωνικής θέσης ή διάθεσης να ακολουθήσουν επαγγελματικά ή και για χόμπι το πόστο του DJ μέσα από τη ματιά των έμπειρων εισηγητών και υπευθύνων της σχολής!

Δεν είναι τυχαίο ότι στο DJ Survival concept για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγιναν τόσο πολλά κι αυθεντικά πράγματα χρονιά με χρονιά! Δεν είναι λίγο που ένας από τους πέντε στα δάχτυλα – ALL TIME CELEBRITY DJ – o μέγας David Morales να είναι εκεί, να μιλά, να εμψυχώνει και να γίνεται ένα στα θρανία με τον 20χρονο πιτσιρικά που τρέμει από δέος μπροστά στον θρύλο, ίνδαλμά του!

Δεν είναι τυχαίο, που η ίδια η Pioneer DJ έστειλε τον διευθυντή marketing και τον Rekordbox manager να πραγματοποιήσουν διαλέξεις στον υπέροχο χώρο! Δεν είναι τυχαίο που όλες οι επώνυμες αντιπροσωπίες του χώρου στην Ελλάδα, δημιουργούν ημερίδες, παρουσιάσεις και workshops εκεί στις νέες υπέροχες εγκαταστάσεις!

Δεν είναι τυχαίο που για πρώτη φορά στην ιστορία του DJing και με πρωτοβουλία της ίδιας της σχολής το Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντες» «ξεφεύγει» με καταπληκτικές στιγμές στις απολαυστικές «Ημέρες DJing και Μουσικής» που προάγουν την διάθεση, το κέφι και την ψυχολογία αυτών των αγαπημένων Παιδιών της σχολής!

 

Είναι λίγα από αυτά, που γίνονται με απόλυτο μεράκι κι αγάπη από τους πρωταγωνιστές της σχολής στους ακόλουθους κάθε διαφορετικής σεζόν!

 

Εμπλουτίζοντας γνώσεις συναντούν νέους ανθρώπους με το ίδιο κίνητρο, φτιάχνουν παρέες, κολλητούς – κολλητές, κάνουν εντελώς δωρεάν εκατοντάδες ώρες προσωπικής εκπαίδευσης στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι περισσότεροι δεν έχουν την δυνατότητα να «ακουμπήσουν» λόγω οικονομικής δυνατότητας, ενώ δέχονται υπέροχα δώρα όπως π.χ. την έκδοση σε βινύλιο 20 αντιτύπων με το δικό τους κομμάτι που μόλις κυκλοφόρησαν μετά μια ολόκληρη χρονιά μαθημάτων και ωρών μπροστά από το αγαπημένο τους production software και πολλά άλλα!

PIONEER DJ SEMINAR D1_12

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν είναι τυχαία και κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, η σκληρή δουλειά συνήθως επιβραβεύεται!

Είναι το συναίσθημα κι ο αυθορμητισμός, είναι ο τρόπος που σε υποδέχονται και σε κοιτούν στα μάτια, όχι ως προϊόν που θέλουν να τους πάρουν τα €, αλλά ως στέλεχος μιας ομάδας που θα ξεχωρίσουν μετά από προσωπικό interview, θα της μάθουν τα μυστικά της δουλειάς, θα προάγουν την οντότητα της λέξης DJ ή producer που θα τους ακολουθήσει ως μαθητές και που στο τέλος της σεζόν θα τους κάνουν φίλους, κάνοντας τους ίδιους να συνεχίσουν και σε άλλα τμήματα ή φυσικά να προτείνουν σε άλλους φίλους να βιώσουν την εμπειρία και να χτυπήσουν το κουδούνι για να πάρουν μέρος στην πιο απολαυστική επιβίωση μιας κουλτούρας και μιας αγάπης που θα τους ακολουθεί για μια ζωή!

Αυτό συναντάς στην DJ Survival!

Θες να είσαι μέρος; Πάρε πληροφορίες για τις προεγγραφές της 5ης σεζόν μέσα από το https://www.djsurvival.com ή τηλεφώνησε στο 2109616068

Σχόλια

σχόλια