Η καθημερινότητα είναι δύσκολη…
Τα προβλήματα πολλά και μεγάλα…
Οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες ακροβατούν στο ρίσκο της αβεβαιότητας…

djs ableton

Και μέσα σε αυτό το καθημερινό, συνεχόμενο – συννεφώδες – τοπίο, βρέθηκε ένα «σπίτι» για να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει, να αγγίξει, να μεταδώσει χαρά και πληθώρα συναισθημάτων σε ανθρώπους της νέας γενιάς με όραμα να πρωταγωνιστήσουν μια μέρα, μέσω του DJing/producing της μουσικής τους!

Στο όνειρο αυτό συντελούν πολλοί και πολλά! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως!

Όλοι κάπως ξεκινήσαμε το DJing… Μικροί – μεγάλοι, Old school και νεότεροι, με κάθε είδος εξοπλισμού, με κάθε είδος υλικού, είτε το λες δίσκο, CD, mp3 … Όλοι νιώσαμε τον παλμό, την αδρεναλίνη, την ικανοποίηση της απολαβής της διασκέδασης που προκαλέσαμε μέσω των σετ μας… Γιατί – όλοι μας – επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, ψαγμένοι, τελειομανείς ή και αρχάριοι αγαπάμε την ΜΟΥΣΙΚΗ είναι το οξυγόνο, η καρδιά και το μεράκι μας!

Η αγάπη σε αυτό που είναι παράλληλα και κίνητρο! #motivation

Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία…

Πριν από λίγα χρόνια ένας γνωστός Έλληνας DJ με πολύ διάθεση προσφοράς και μεγάλη επαγγελματική ευθύνη αποφάσισε να βάλει μπροστά ένα PROJECT με πολύ ρίσκο για το οποίο σήμερα ζει και αναπνέει, κοιμάται και ξυπνάει με οράματα συνεχόμενης βελτίωσης!

Είναι αλήθεια πως κάθε DJ είναι από λίγο ως πολύ εγωιστής και κοιτά την εικόνα του και ασχολείται πολύ για να την ενδυναμώσει!

Είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια που θυμάμαι, όπου η ατομική διάκριση κάνει πίσω μπροστά στο γενικό όφελος. Είναι η πρώτη φορά, που επαγγελματικός χώρος κερδίζει μαζική αποδοχή και θετικό κλίμα υπέρ του αντικειμένου για το οποίο ασχολείται. Είναι από τις λίγες ως ελάχιστες φορές που η εγχώρια σκηνή συσπειρωνεται και εμφανίζεται ενωμένη γύρω από το DJing, ανεξαρτήτως ονομάτων, μουσικών τάσεων ή προγενεστερων αντιπαραθεσεων  θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι στηρίζει την επόμενη γενιά και την πορεία της DJ Survival σχολής για DJs που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και γιγαντώθηκε χρόνο με τον χρόνο, συνεργασία με την συνεργασία, γραφείο με γραφείο…

djs

Σχολές υπάρχουν και θα υπάρχουν πολλές, η διαφορά εδώ έχει ότι μίλησε απευθείας στην συνείδηση του μαθητή, καθηγητή και των επωνύμων συντελεστών με τις χρήσιμες επισκέψεις.

dino detlef

Είναι τεράστιο επίτευγμα καλλιτέχνες του Παγκοσμίου κύρους και φήμης όπως του David Morales, να επισκέπτονται τον χώρο και να κάθονται στα γραφεία, δίπλα σε νέα φιλόδοξα παιδιά, που τρέμουν από το δέος της συνάντησης! Είναι απίστευτα ωφέλιμο Έλληνες καλλιτέχνες που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, όπως ο Detlef, να είναι εκεί εισηγητής ενός ονείρου με κατεύθυνση την καταξίωση και την επιτυχία! Είναι πολύ σημαντικό αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες όπως ο Agent Greg, οι Playmen, o Echonomist, Chris Child και άλλοι, που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και βρέθηκαν δίπλα στη νέα γενιά, για να εμπνεύσουν με την παρουσία τους και να μεταφέρουν μέρος των γνώσεων και εμπειριών τους!

morales djs

Πάνω από 100 νέοι μαθητές κάθε χρόνο , αρχάριοι, ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες, πιτσιρικάδες και ώριμοι 35άρηδες δεν χάνουν θέση στο θρανίο του DJing διότι αυτά που μαθαίνουν είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μάθημα… Είναι σχέση αγάπης με το αντικείμενο, τους καθηγητές και τους συναδέλφους! Είναι το διαβατήριο για να «επιβιώσουν» στον στίβο μάχης του clubbing!

agent greg

Πέρα από κάθε διαφωνία ή διαφορετικοτητα στην ατομική του προσέγγιση ο ο Κωνσταντίνος Τσιώρης ή αλλιώς ο Dino MFU, πέτυχε να ενώσει, να δημιουργήσει με την ομάδα και την επιτυχία της σχολής του ένα χαρισματικό μέρος που προσφέρει γνώση και χαμόγελο ακόμη και με κοινωνικές ευαισθησίες (βλέπε ημερίδες επαφής με τη μουσική, σε άτομα με ειδικές ανάγκες).

djs kelpa

Είναι άλλη μια φορά που αξιόλογες ατομικές κινήσεις μιλούν στη καρδιά και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Μπράβο στο team του DJ Survival Course!

Σχόλια

σχόλια