Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας dj δεν είναι ούτε το κοινό, ούτε ο ήχος του  club, ούτε το booth. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του dj είναι η κοπέλα του!!! Ναι…αυτή!!!…και μη μου πείτε ότι δεν σας έχει τύχει να έχετε μια κοπέλα που να ζηλεύει, να θέλει να σας κόψει το djing, να σας βγάζει το λάδι κάθε φορά που πρόκειται να παίξετε εκτός του χώρου που μπορεί να ελέγξει.

ingrosso girl

Σε όλους μας έχει συμβεί έστω και μία φορά! Άλλες λίγο και άλλες πολύ, κάθε μία τους προσπαθεί να παραμείνει το κέντρο της προσοχής σας. Πολλές φορές δεν ζηλεύει τις φαν, αλλά το ίδιο το μεράκι σας που απορροφά πολύτιμο χρόνο από τη σχέση σας. Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Είναι τη στιγμή που βρίσκεσαι στα decks.
Το χειρότερο είναι να θέλει να της απαντήσεις στα μηνύματα της την ώρα που παίζεις. Και μην τυχόν και στείλεις σκέτη φατσούλα γιατί έρχεται η συνήθης απάντηση. Μου μιλάς ψυχρά…θεός ξέρει τι κάνεις…και κάτι τέτοια. Η μεγάλη πλάκα βέβαια είναι όταν αργήσεις να της απαντήσεις. Τότε είναι που αρχίζουν τα κατεβατά. Εσύ το κάνεις για να αρέσεις στις γκόμενες, θεός ξέρει με ποιες τσούλες έχεις μπλέξει και τέτοια.

dj-chuckie-hd-wallpaper-party-girls-boobs1-1024x692

Εσύ φταις για όλο αυτό το παραλήρημα. Γιατί όταν ήθελες να τη ρήξεις έπαιζες μουσική και το κινητό ήταν προέκταση του χεριού σου. Γιατί όταν οι άλλοι χόρευαν στο ρυθμό σου εσύ απαντούσες με τα συνήθη «μου λείπεις», «πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σου» κτλ. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή. Πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι ο λόγος που παίζεις μουσική είναι γιατί αυτό είναι το πάθος σου και όχι η ανάγκη να βρεις μία ακόμα γκόμενα. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσει η σύντροφος σου ότι πράγματι είσαι κύριος και δεν την προσβάλεις όπου πας να παίξεις μουσική. Αυτό θα το χτίσεις με το καιρό και αφού αποδείξεις ότι πράγματί τη σέβεσαι ανεξάρτητα αν είναι εκεί.

jealous (1)

Φυσικά υπάρχουν και οι παρανοϊκές. Αυτές που ότι και να κάνεις, όσο σωστός και αν είσαι αυτές θα συνεχίσουν να σε αμφισβητούν και να σου κάνουν σκηνές. Προφανώς αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και είναι υπερβολικά ζηλιάρες. Για αυτές δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο και αν τις αγαπάς. Πρέπει να τις αφήσεις να φύγουν ή απλά να της στείλεις… γιατί αλλιώς το πιθανότερο είναι να σε στείλει ο ιδιοκτήτης του club που δεν σε κάλεσε για παίξεις με το κινητό σου, αλλά για να παίξεις μουσική στο κόσμο.

Σίγουρα όλοι έχουμε μια τέτοια ιστορία να διηγηθούμε…αν τολμάς μοιράσου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Andreas Garifalis

7 χρονών είχε δύο αγάπες… τη Μαρία που έμενε στο διπλανό τετράγωνο και τα πικάπ του γείτονα. 7 χρόνια μετά η Μαρία τον πλήγωσε αλλά τα πικάπ ποτέ. 15 χρονών κάνει το πρώτο του residency στο ιστορικό Street Club και έκτοτε η μουσική του τον έχει οδηγήσει σε Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία και Αγγλία! Λάτρης της soulful House, της afro και του tribal, φημίζεται για την ενέργεια του και τους ασυνήθιστους τρόπους που μιξάρει! Αντιπαθεί φανατικά τους Dj’s που δεν σηκώνουν τα μάτια από τα decks και αρνείται πεισματικά να παίξει με laptop. Άλλοι το λένε τρελό και άλλοι Andreasondecks!

Related Posts