Η φετινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μάλλον ανιαρή δικαιώνει την συνεχώς αυξανόμενη απουσία του μαζικού κοινού από την διαδικασία ψηφοφορίας μηνών, βάση των αποτελεσμάτων και της “ρετσινιάς” από το παρελθόν!

Η πρώτη δεκάδα για το 2018 φιλοξενεί μια από τα ίδια σε σχέση με προηγούμενες, με αυξομειώσεις στις θέσεις, με τον MARTIN GARRIX να βρίσκεται στη κορυφή για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Αξιοσημείωτο και ελπιδοφόρο, η επιστροφή τεραστίων ονομάτων από διαφορετικά genres σε σχέση με την uplifting house & Big Room επιρροή των genres τα τελευταία χρόνια.

CARL COXRICHIE HAWTINFLORIAN PICASSOSOLOMUNPAUL KALKBRENNER & NINA KRAVIZ είναι δίκαιο κι ελπιδοφόρο που επέστρεψαν, έστω και σε πολύ χαμηλές θέσεις! Δείτε αναλυτικά όλη την Top100 άδα στο παρακάτω video και τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ: https://djmag.com/top100djs 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts