Το μόνο που έχει απομείνει στην Ελλάδα της ανάπτυξης είναι ο τουρισμός και όσα αυτός φέρνει μαζί του, φυσικά και την νυχτερινή ζωή! Ένα ακόμη Ελληνικό ανέκδοτο, στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν (ρεκόρ) όπως λέει και η κυβέρνηση εκτιλήσετε αυτές τις ημέρες τόσο στη Μύκονο, όσο και πληροφορίες μας αναφέρουν και τη … Γλυφάδα!

Το λουκέτο σε εννιά μαγαζιά της Μυκόνου που στεγάζονται στον παραδοσιακό οικισμό που καθημερινά φιλοξενεί εκατοντάδες τουρίστες είναι μόνο η αρχή επισημαίνουν οι καταστηματάρχες του νησιού των ανέμων.

Από σήμερα και για δέκα μέρες, η «Μέκκα» της νυχτερινής διασκέδασης προχωρά σε απεργία λόγω της τροπολογίας που ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και αφαιρεί το δικαίωμα από τους καταστηματάρχες να κινηθούν νομικά σε μηνύσεις που δέχονται.

Το αποτέλεσμα είναι, ότι με βάση τον νόμο, σφραγίζονται τα μαγαζιά που έχουν δεχτεί μέχρι και τρεις μηνύσεις, χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να έχουν το νομικό δικαίωμα να διεκδικήσουν αναίρεση της απόφασης.

Αντιδράσεις
«Το θέμα δεν είναι ότι δεν θα λειτουργήσουν 10 μαγαζιά σήμερα, αλλά ότι μέσα στον επόμενο μήνα, θα κλείσει όλη η Μύκονος», επισημαίνει ο Γιάννης Θεοχάρης, πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης του νησιού.
«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε απεργία για να συμπαρασταθούμε στους συναδέλφους μας και ελπίζουμε όλοι να σεβαστούν αυτή την πρωτοβουλία μας», πρόσθεσε.

Ας ελπίσουμε ότι οι συνάδελφοι μας στη Μέκκα του Ελληνικού clubbing θα επηρεαστούν το λιγότερο δυνατόν, σκεφτόμενοι έτσι κι αλλιώς τα χαμηλά μεροκάματα και τα “residencies” των 2-3 ημερών…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts