Η πλούσια Ελληνική γλώσσα έχει πολλές παροιμίες για να παρουσιάσει πράγματα και καταστάσεις με … μια ατάκα! Το “Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις”, λόγω τεχνολογικής προόδου, θα το edit…άραμε σε Ένα video ισούται με χίλιες λέξεις!

Στο σημερινό μας άρθρο πιάνουμε μερικούς αγαπημένους DJs/Producers σε αυτοβιογραφικά clips που μιλούν ή αφήνουν την εικόνα να μιλήσει γι αυτούς και τα επιτεύγματά τους!

DJ SNAKE

ALESSO

ARMIN VAN BUUREN

DAVID GUETTA

RICHIE HAWTIN

CARLCOX

SWEDISH HOUSE MAFIA

SPACE IBIZA

MARTIN GARRIX (COMING SOON)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts