Είναι σύνηθες φαινόμενο οι DJs να ξεκινούν την ενασχόληση τους με το αντικείμενο από μικρή ηλικία. Πολλοί DJs (επώνυμοι και μη ) έχουν θέσει ως αρχή της πορείας τους την εφηβεία. Άραγε όμως αφήνουν πότε πίσω τους αυτό το έφηβο παιδί?

YOUNG DJ7

Αν το καλοσκεφτούμε, όσο μεγαλώνουμε τόσο αλλάζουν οι προτιμήσεις μας ως προς την διασκέδαση. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πόσες φορές έχουμε δει την πλειοψηφία των θαμώνων σε ένα κλαμπ να είναι άνω των 35 ετών? Πόσες φορές έχουμε γνωρίσει έναν άνθρωπο αυτής της ηλικιακής ομάδας που να είναι γνώστης ή λάτρης των hot trends της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας; Εεε… ελάχιστες !

Οι λόγοι πολλοί. Αυτό από μόνο του μας δείχνει ότι ο jockey δεν έχει ηλικία και τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να παίζει μουσική οπουδήποτε, αν έχετε ακούσει να λένε ότι έχουν κατά καιρούς σκεφτεί ’’ μήπως πρέπει κάποτε να μεγαλώσουμε?’’

Αυτό είναι μια στιγμιαία σκέψη γιατί μετά επικρατεί το πάθος του να παίζει μουσική, να χορεύει και να κάνει και τους άλλους να χορεύουν στους ρυθμούς του και αυτό δεν σταματάει όσα χρόνια και αν περάσουν.

good music

Επιπροσθέτως , είναι κάποια πράγματα που για έναν DJ που παίζει μουσική, ειδικά τα βράδια αλλά και για αυτούς, δεν θα αλλάξουν ποτέ, όπως για παράδειγμα δεν θα σκεφτούν ποτέ ότι είναι πολλές ώρες χωρίς ύπνο. Τελευταία βλέπουμε, όλο και περισσότερο, να μπαίνουν στον χώρο νέα παιδιά άλλα και οι πιο μεγάλοι και έμπειροι συνεχίζουν ακάθεκτοι και δεν σκέφτονται, επ’ ουδενί ότι πρέπει να φύγουν από την σκηνή γιατί παίζουν με την ψυχή τους και η ψυχή δεν έχει ηλικία.

dj-young-at-heart

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο, το επάγγελμα του DJ δεν οριοθετείται από την ηλικία του. Πάντα αισθάνεται ο DJ νέος και νιώθει την ίδια φλόγα για την μουσική με την πρώτη στιγμή που πρωτοξεκίνησε. Η μουσική για τον DJ τελειώνει την στιγμή που τελειώνει και η ζωή του γιατί όπως είπε και ο Hardwell  “I can’t live a day without music”

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts