Μέσα από μια έμπνευση, υπάρχει μια κατεύθυνση!
Μέσα από την κατεύθυνση υπάρχει μια πορεία κι αυτή διαγράφεται με δουλειά ιδρώτα και επιμονή!

me @ dino

Ήμουν εκεί την πρώτη, πρώτη ημέρα του DJ Survival πριν από 3 χρόνια στο πρώτο γραφείο στη Γλυφάδα! Πρόσωπα ανυπόμονα περίμεναν πως και πώς για να περάσουν σε μια «άλλη» τάξη, σε διαφορετικά θρανία και να συναντήσουν μια ασυνήθιστη διδασκαλία αυτή του DJing!

djsurvival_c6

Αυτά τότε στο χτες και στο ξεκίνημα!

O Dino MFU, ιδιοκτήτης της σχολής ήταν σε κάθε τι που έπιανε «μαχητής», πεισματάρης και με το δόγμα του εργασιομανή έχτισε μια σχολή που βοήθησε να αναδειχθεί ο χώρος, άτομα να ξεχωρίσουν κι άλλα να συναντήσουν την μεγάλη τους αγάπη για μουσική με mixing & Djing!

john rous

Μέσα από ένα φανταστικό insta story αναδρομής στην φετινή φανταστική πορεία του DJ Survival, συγκινεί, εξιστορεί και δείχνει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό στιγμές που όταν τις πιστέψεις γίνονται επιτυχία κάνοντας τον κόπο, το άγχος, τις ανακαινίσεις, τις μετακομίσεις και τα δύσκολα να φαίνονται “μικρά” μπροστά στα οφέλη και τα συναισθήματα από την σχέση με τους “μαθητές”.

CDJ2000NXS2 djs

Με συνοδοιπόρους, σπουδαίους συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια, το DJ Survival μπαίνει στην 4η χρονιά – ανακαινίζεται  και πάλι – για να μη χαθεί το «γούρι» και σας περιμένει για μια απίστευτη νέα διδασκαλική χρονιά … με τι άλλο; Εκπλήξεις γεμάτες ουσία, επισκέψεις και μαθήματα για να έρθεις στον κόσμο του DJing και της παραγωγής!

djsurvival_5

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 15/5
Περισσότερες πληροφορίες στο www.djsurvival.com και το 210 9616068

Δείτε photos από το insta story παρακάτω:

djsurvival-djsurvival- djsurvival- (2) djsurvival- (4) djsurvival- (5) djsurvival- (6) djsurvival- (8) djsurvival- (7) djsurvival- (9) djsurvival- (15) djsurvival- (13) djsurvival- (14) djsurvival- djsurvival- (18) djsurvival- (3) djsurvival- (17) djsurvival- (12) djsurvival- (10) djsurvival- (11)djsurvival- (19)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts