Ο Αυστραλός παραγωγός Basenji πρωτοπορεί παίζοντας ζωντανά μέσα σε ένα αερόστατο πάνω από 900 μέτρα πάνω από το έδαφος, την ώρα που ο ήλιος ανατέλλει!

Το ‘Up in the Air Mix’ είναι το κομμάτι από τον καλλιτέχνη του Σίδνεϊ που καταγράφηκε και ανέβηκε στο Soundcloud στην κυριολεξία από τους  ουρανούς πάνω από την πατρίδα του!

Το stunt sunrise έγινε ως μέρος ενός promo για το νέο Surface Pro φορητό υπολογιστή της Microsoft με συνδεσιμότητα 4G. Δείτε το:

Πηγή: mixmag

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts