Εδώ και αρκετά χρόνια, η μαγεία της φωτογραφίας περνάει μέσα από τη μαγεία της μουσικής του DJ και τα κλικ του djbooth! Η εξέλιξη, το socializing, το video έφεραν αναγκαία τη παρουσία επαγγελματιών φωτογράφων στα clubs αλλά και στα μεγάλα φεστιβάλ, προσπαθώντας να αποτυπώσουν το κάθε συναίσθημα και την TOP στιγμή με ένα κλίκ!

Στο stage του Colour Day Festival, σε ένα μοναδικό από πλευράς ενδιαφέροντος concept για τους φωτογράφους, είχαμε τη χαρά να βρεθούμε μαζί με πολλούς επαγγελματίες και να μιλήσουμε με τον #FOTIS SID για τη δουλειά και τα συναισθήματα του πίσω από τον φωτογραφικό φακό!

CDF0 fotis sid.jpg

GODISADJ: Πως ένιωσες με τόσο κόσμο και με τόσο χρώμα στο κατάμεστο Ολυμπιακό σταδιο;

Ένιωσα μέλος μιας τεράστιας παρέας γεμάτο χαμόγελα που το μόνο που μας ένοιαζε είναι να βαφτουμε με υπέροχα χρώματα και να διασκεδασουμε μέχρι τα μεσάνυχτα αφήνοντας όλα μας τα προβλήματα στην άκρη!

CDF6.jpg

GODISADJ: Πιο είναι το κίνητρο για τον επαγγελματία της φωτογραφίας σε ένα τόσο απαιτητικό project όπως το Colour Day Festival?

Πάνω από όλα η απίστευτη εμπειρία που θα αποκτουσα παίρνοντας μέρος σε ένα τόσο ξεχωριστό γεματο απο χρωμα φεστιβάλ….

GODISADJ: Βρέθηκες δίπλα στο dj-booth για ώρες και βίωσες τον παλμό των beats από πρώτο χέρι! Ποιες οι εντυπώσεις από τις φωτογραφικές αποτυπώσεις του φακού σου, από τη κονσόλα των πρωταγωνιστών;

Μοναδική εμπειρία το να βρίσκεσαι για ώρες δίπλα τους..ένα πάτημα ενός κουμπιού έφθανε να ξεσηκώσει χιλιάδες κόσμο και να μας ταξιδεύει στους ρυθμούς τους…!

mossel at CDF.jpg

GODISADJ: Τι έχεις κατα νου να βγάλεις όταν ακολουθείς τον DJ στο booth?

σκοπός μου είναι να καταφέρω να περάσω στο κοινό την σχεση που έχει ένας Dj με το Booth..δεν έχει σημασία η οπτική γωνία η το κάδρο…σημασία έχει η αγάπη ενός Dj με την μουσική..και όταν καταφέρνω να το περάσω τότε θα μπορέσουν να δούνε και την δική μου αγάπη για την φωτογραφία…

CDF5.jpg

GODISADJ: Ποιο ήταν το συναίσθημα σου, όταν έγινες ένα με το κοινό;

οι παλμοί να εκτοξεύονται και όλοι μια τεράστια παρέα…χρώμα – χορός – χαμόγελο…τίποτε άλλο δεν χωρούσε μέσα σου σαν γινόσουν ένας από τους 32.000!!!

CDF2.jpg

GODISADJ: Ποια είναι η αγαπημένη σου φωτογραφία που έβγαλες στο Colour Day Festival?

η αγαπημένη μου φωτογραφία είναι με τον MC Tay να σχηματίζει με τα χέρια τους την αγάπη προς το κοινό και όλοι προς το Dj-Booth..εκεί κατάφερα να τραβήξω μια από τις πιο ωραίες μου φωτογραφίες..αξέχαστη λήψη..!

CDF7.jpg

GODISADJ: Τι θα ήθελες να περάσεις μέσω των φωτογραφιών σου από το Colour Day Festival?

εύχομαι να μπορέσει να δει ο κόσμος ότι πέρα από τις δύσκολες για όλους μας στιγμές που περνάμε μας δίνεται η ευκαιρία μέσω ενός τέτοιου φεστιβάλ να δώσουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας και στην Ελλάδα μας…Ελπίζω να τα κατάφερα…

CDF3.jpg

GODISADJ: Πως βλέπεις το μέλλον, μέσα από το … φακό σου;

μετά από 32.000 χαμόγελα μόνο με αισιοδοξία μπορώ να δω το μέλλον μου…και εύχομαι να μου δοθούν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες… Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το Team του Colour Day Festival και εσάς προσωπικά για την απίστευτη εμπειρία! Και του χρόνου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts