Η ωριμότητα της εμπειρίας, η χαρισματική ματιά στον τρόπο που ξεχωρίζεις την στιγμή για να περάσεις ένα κομμάτι πολλές φορές μπορεί να μην έχει να κάνει με την ηλικία του DJ ή και από την άλλη, μπορεί να έχει και μάλιστα τεράστια!

Δύο ονόματα με ιστορία στον χώρο, μοιράζονται όλα τα παραπάνω και παρουσιάζουν ένα mash up φωτιά για τις εμφανίσεις σας που μπορείτε να το κατεβάσετε σε free download εδω: https://hypeddit.com/track/o5anhu 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts