Δυναμική και επαγγελματίας όσο λίγες, η DJ Maria Antwna μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Fader sponsored by Bananistas (Skiathos)

Με μια super παρουσία και πολύ ώριμη άποψη περί του χώρου, αποδεικνύει ότι είναι μια από τις γυναίκες που μπορούμε να περιμένουμε αρκετά στο μέλλον!

Μια εκπομπή με την απαραίτητη και καλοκαιρινή διάθεση / παρουσία του #1 beach club στη Σκιάθο του Bananistas!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

_bananistas_skiathos.jpg

Bananistas!

http://www.bananistas.gr

Στην ομορφότερη παραλία της Σκιάθου την Banana και σε ένα καταπληκτικό location, δημιουργήθηκε το g – point κάθε επισκέπτη του νησιού. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και δίπλα στην χρυσή παραλία της Banana. Στο Bananistas μπορείς να ζήσεις σε 24 ώρες τα πάντα. Από την ηρεμία του πρωινού μέχρι και το ξέφρενο Clubbing το απόγευμα λίγο πριν το απίστευτο ηλιοβασίλεμα της Banana. To Bananistas είναι ένα multi place of summer! Αποτελείται από τις ξαπλώστρες και τα beds που υπάρχουν στην παραλία της Banana στα οποία μπορείς να απολαύσεις τα καταγάλανα νερά του αιγαίου πίνοντας τον καφέ σου ή το ποτό σου, το restaurant στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις specialties γεύσεις και τέλος το μεγάλο beach club στο οποίο κάθε απόγευμα ξεκινά το party! Πολλοί djs και έλληνες stars έχουν περάσει από τα decks και το stage του Bananistas. Γιατί το Bananistas είναι place2be για το καλοκαίρι. Όχι μόνο για τους stars αλλά και για σένα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts