Για άλλη μια φορά η στιγμή της ψηφοφορίας επέστρεψε!

Πριν ξεναγηθείς στην γνώριμη ιστοσελίδα ψηφοφορίας του DJ Mag, σκέψου με συνείδηση και χρώμα Ελληνικό. Κάθε φορά που ψηφίζεις Ελληνικό club, έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου, για να τους δείξεις σεβασμό, να τα φέρεις πιο ψηλά, να διατηρήσεις την αύρα της φήμης τους και να τα κάνεις ακόμη καλύτερα, αφού κι εσύ, με το δικό σου κλικ ορίζεις την πορεία ανθεκτικότητας τους στον χρόνο και την δυνατότητα βελτίωσης τους χρονιά με χρονιά!

Στο αρχείο της ψηφοφορίας πίσω στον χρόνο θα βρεις από το Villa Mercedes μέχρι το Venue, με πρωταγωνιστή της ψήφου μας το “βασιλικό” Cavo Paradiso κι από κοντά τα Paradise Mykonos, Paradiso Rhodes

To περσινό καλοκαίρι, έδωσε τη δυνατότητα σε 2 θαυμάσια Ελληνικά “φρέσκα” καλοκαιρινά clubs σε αφίξεις (δουλεύουν τα τελευταία χρόνια) να κάνουν Παγκοσμίως γνωστή την Ελληνικότητα της παρουσίας τους και αίσθηση με την αξία της συνεχόμενης δημοτικότητας τους!

Το φημισμένο club της Ίου, Far Out Beach Club με τους απανταχού παρόντες Σκανδιναβούς …

… και το υπέροχο κλειστό club στο κέντρο της χώρας της Μυκόνου το Void!

void mykonos

Την περασμένη χρονιά στην πρώτη θέση βρέθηκε για άλλη μία χρονιά το Club Space στην Ίμπιζα με την ανανεωμένη του ονομασία, Hi Ibiza.

Ψήφισε με χρώμα Ελληνικό > εδώ: https://top100clubsvote.djmag.com/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts