Μπορεί οι περισσότεροι και ειδικά οι νεότεροι να γνωρίζουν μόνο για το DJMag, ως προς τα βραβεία αναγνώρισης των δημοφιλέστερων/καλύτερων DJs.

dj awards 2018b

Αυτά που όμως που σαφώς πιο αξιοκρατικά φέρνουν δικαιότερα κριτήρια επιλογής είναι τα DJ Awards της Ibiza που για μια ακόμη χρονιά – εικοστή πρώτη παρακαλώ – παρουσίασαν μοναδικά τα βραβεία κι απέδωσαν τιμή στους νικητές για τις genre κατηγορίες ή special κατηγορίες που ανήκουν!

Από φέτος είχαμε και τιμητικά την ένταξη θεματικών “MASTER” κατηγοριών και βραβείων που απευθύνονται σε πραγματικούς #ηγέτες και #stars των παγκόσμιων booths!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

djawards-winners-2018-poster

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts