Στο σημερινό μου άρθρο θα κάνω μια αναφορά σε μια γυναίκα Dj που ίσως οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε. Αν όμως την γνωρίζετε τότε μπράβο σας γιατί φαίνεται πως είστε αρκετά διαβασμένοι. Έχουμε ακούσει σίγουρα όλοι μας πως το επάγγελμα-χόμπι που κάνουμε έχει μια ημερομηνία λήξης και κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αποσυρθούμε. Αυτήν την πρόταση όμως υπάρχει μια γυναίκα που σίγουρα δεν την έχει ακούσει η δεν έδωσε ποτέ σημασία σε αυτήν. Ο λόγος για την Wirginia Wika Szmyt ετών 75 παρακαλώ, παίζει ακόμη μουσική στα πιο γνωστά clubs της Βαρσοβίας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεσηκώνοντας όλους τους νέους.

dj3

Προτιμάει να μιξάρει περισσότερο Ντίσκο Ρούμπα και Σάμπα αλλά η αγάπη της για τους νέους την κάνει να αλλάζει το είδος μουσικής που παίζει. Έχει έναν μεγάλο αριθμό από fans οι οποίοι δεν χάνουν κανένα event της καθώς την λατρεύουν αρκετά, επίσης αρκετές φορές αφήνει το booth για να βρεθεί και αυτή στην πίστα και να χωρέψει μαζί με τους νέους. Δηλώνει 25 ετών μόλις και πως δεν μπορεί να αφήσει την μεγάλη της αγάπη για την μουσική παρά την ηλικία της. Για αυτό φίλε η φίλη dj την επόμενη φορά που θα πεις πως κουράστηκες τόσες ώρες όρθιος η κυρία Szmyt με έτος γέννησης το 1938 θα είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει ότι η αγάπη για την μουσική θα σου δίνει πάντα ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσεις.. τι 40 τι 60 τι 70 τι 100 η αγάπη που έχεις για
κάτι δεν θα σταματήσει ποτέ…#forever #youn

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts