Με αφορμή το ταξίδι του Dino MFU και την ιδέα που έφερνε στις αποσκευές του από τις ΗΠΑ, δούλεψαν μαζί με τους Slickbeats πολύ σε κάτι αξιόλογο, υποσχόμενο και ποιοτικό που πρώτο γράφτηκε ως country μπαλάντα το 1992 και που έμελε να «επανασχεδιαστεί» εκ νέου στο studio με πολύ φροντίδα, σεβασμό και ποιότητα 22 χρόνια μετά!

Το «Little Girl Eyes» δίνει μια πολύ γλυκιά απόχρωση του τι μας περιμένει! Country μελωδία κιθάρας, ζεστή μεστή Αμερικάνικη φωνή που θυμίζει χρυσές εποχές αλά Kenny Rogers ανακατεύεται μοναδικά με deep house δημιουργώντας μια συναισθηματική μείξη ήχων, εκπληκτικών στίχων και Original feeling!

Και λέμε αυθεντικό, όσο και η αληθινή ιστορία που κουβαλάει το κομμάτι αυτό, αφού αφηγείται τα συναισθήματα της γνωριμίας, του έρωτα και της αγάπης από τη πρώτη ματιά που γράφτηκαν για μια εκπληκτική γυναίκα σε στίχους και σε μουσική από τον Justin Taylor και που δημόσια φανερώνουμε για πρώτη φορά από το παρακάτω αυθεντικό κείμενο του 1992!

Δείτε το official video release του κλιπ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts