Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε προς το καλύτερο η ροή Ελληνικών παραγωγών, προς την γενική αντίληψη του πως το υποδέχεται το αυτί του mainstream, radio, youtube, clubber ακροατή/θεατή κι αυτό το οφείλει κατά πολύ στην κυκλοφορία αυτού του κομματιού, που έφερε άνθηση στην Ελληνική παραγωγή και στην διάθεση των όποιων εγχώριων ή και ξένων δισκογραφικών να ασχοληθούν ευρύτερα με τους Έλληνες παραγωγούς! Το “On Your Name” συνέβαλε τα μέγιστα, έκανε σχεδόν 4.000.000 YouTube plays, αγαπήθηκε, βραβεύτηκε για πωλήσεις και downloads και σήμερα έρχεται και η συνέχεια!

Η Free Download διάθεση των φωνητικών του κομματιού (acapella), δίνει την δυνατότητα για τις δικές σας εκτελέσεις και την εκ νέου, παρουσία του κομματιού με ανανέωση στα tracklist του χειμώνα! Βρείτε το παρακάτω και κατεβάστε το:

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts