Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές στο παρελθόν και το πιστεύουμε! Η Θεσσαλονίκη, η νύφη του βορρά, έχει την “τύχη” να είναι η Μητρόπολη, εξαίχοντων καλλιτεχνών από όλους τους χώρους! Στο δικό μας ρεπερτόριο, ένας πραγματικός καλλιτέχνης ο Δήμος Ζαχαριάδης ή αλλιώς ο Dim Zach, έρχεται σαν μουσικός “Βαρδάρης” να ξεσηκώσει με τη δύναμη της ποιοτικής του σύνθεσης, την δημιουργία εκπληκτικών re-edits σε μεγάλα classics από τα 80s/90s – που από τη μια κερδίζουν τις εντυπώσεις από τους παλαιότερους DJs του χώρου κι από την άλλη μαθαίνουν τη νέα γενιά, με την ένταξή του στα tracklist των νέων παιδιών, ότι υπήρχαν και υπάρχουν και αυτά τα κομμάτια, υπό το πρίσμα μια σημερινής επανεκτέλεσης!

Μεγαλωμένος με μια POP κουλτούρα, ο συνθέτης και ενορχηστρωτής των Liebe μας δίνει μερικές εκπληκτικές στιγμές με τις συνθετικές του “πινελιές” που θα σε κάνουν να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου!

CLICK HERE FOR MORE YOUTUBE TRACKS/VIDEOS


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts