All Day Xmas Party!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
Saorsa Athens

To Saorsa Athens στολίζεται γιορτινά και σας καλεί σε ένα ολοήμερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι με μουσικές από γνωστούς παραγωγούς και djs της πόλης!
Από το πρωί στις 12:00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τρώμε, πίνουμε και χορεύουμε για καλό σκοπό και ψωνίζουμε τα δωράκια της τελευταίας στιγμής από το mini bazaar που θα λειτουργεί στην αυλή!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη του φιλοζωικού σωματείου SCARS και του Συλλόγου Φροντίδα!

Χορηγοί & Υποστηρικτές:
Athens UP Radio
Cube Radio
iROCK
Jazz it Up Radio
Thomas Henry

Ποιο είναι το scars;
To SCARS ( Second Chance Animal Rescue Society) είναι μια παρέα εθελοντών με εμπειρία, αγάπη και σεβασμό στα ζώα και τα δικαιώματα τους, μέσα στο αστικό περιβάλλον. Είναι οι γείτονες, οι συνάδελφοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους λίγο πιο ανοιχτά στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων. Δεν είναι σωματείο που αποτελείται από υπαλλήλους, αλλά από εθελοντές. Δεν έχουν καταφύγια και χώρους στέγασης/φιλοξενίας ζώων. Ο χώρος των σπιτιών των εθελοντών είναι ο χώρος που προσπαθούν να βοηθήσουν τα έκτακτα περιστατικά που προκύπτουν.

Ποιές είναι οι επιδιώξεις τους;
• να ενημερώσουν και ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν σχετικά με τη στείρωση των αδέσποτων ζώων της γειτονιάς, καθώς είναι ο μοναδικός ασφαλέστερος και με σεβασμό προς τα ζώα τρόπος ελέγχου του υπερπληθυσμού τους.
• να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης και βίας απέναντι στα ζώα.
• να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο.
• να διαδώσουν τη φιλοζωία και την ανάπτυξη φιλοζωικών αισθημάτων σε παιδιά και ενήλικες.
• να προσφέρουν περίθαλψη, όσο τους επιτρέπουν οι δυνατότητές τους, σε αδέσποτα ζώα που έχουν ανάγκη.
• να υποστηρίξουν, μέσω της εμπειρίας τους και της συνεργασίας τους με κτηνιάτρους, συνανθρώπους μας ώστε να βοηθήσουν και να προστατέψουν τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα της περιοχής τους.

Το SCARS είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο (αρ.διατ 629/2015) που δραστηριοποιείται στα Νότια Προάστια της Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες: www.scars.gr

Ποιά είναι η Φροντίδα;

Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.
Από το 2008 που ιδρύθηκε έως και σήμερα:

• «Υιοθετεί» οικογένειες, εστιάζεται στα «παιδιά» με ειδικές ικανότητες – μέλη τους και συνεισφέρει ποικιλοτρόπως στα πλαίσια της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη από βοήθεια.
• Έχει δημιουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που προσφέρει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης –τρόφιμα, βρεφικά είδη, είδη ατομικής υγιεινής κ.α.- στους συνανθρώπους που φροντίζει.
• Συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες από τον χώρο της υγείας και διαμεσολαβεί, ώστε οι συνάνθρωποί μας να απολαμβάνουν ένα καλύτερο και πιο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.
• Διαμεσολαβεί και εγγυάται για την φιλοξενία οικογενειών από την επαρχία, ώστε οι ασθενείς να μπορέσουν να προβούν σε εξετάσεις, χειρουργεία ή θεραπείες που απαιτούνται για την αποκατάστασή τους.
• Συμμετέχει σε ποσοστό ή αναλαμβάνει εξολοκλήρου οικονομικές χορηγίες σε περιπτώσεις θεραπειών ή αγοράς φαρμάκων, για συνανθρώπους μας με ειδικές δυνατότητες και χαμηλό βιοτικό επίπεδο.
• Τους ενημερώνει για τα δικαιώματά τους, τους υποστηρίζει σε περιπτώσεις έκδοσης βιβλιαρίων ή στις ανάλογες ενέργειές τους πιστοποίησης και ελέγχου από τις αρμόδιες επιτροπές.
• Συμμετέχει σε ποσοστό ή αναλαμβάνει εξολοκλήρου οικονομικές χορηγίες σε περιπτώσεις προώθησης του Ειδικού Αθλητισμού της χώρας μας.
• Συμμετέχει ως Σύλλογος σε αθλητικές δραστηριότητες και προωθεί τον Ειδικό Αθλητισμό.
• Διοργανώνει ενημερωτικές Ημερίδες / σεμινάρια / διαλέξεις… για την ενημέρωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μας.
• Συντονίζει και συμμετέχει σε δράσεις, προωθώντας τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.frodida.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts