Μια εντυπωσιακή έκπληξη με το καλημέρα της σεζόν έκρυβε το DJ Survival Concept Course.

O βραβευμένος με Grammy παραγωγός και DJ, David Morales – γνωστός φιλέλληνας – επιστρέφει για μια ακόμη φορά την Τρίτη 10/10 στην αγαπημένη του χώρα με μια διαφορετική αποστολή, την οποία ανυπομονεί να ζήσει κι ο ίδιος με μεγάλη χαρά!

Αυτή τη φορά ο ρόλος του εισηγητή – ειδικού συνεργάτη – του DJ Survival, του δίνει την δυνατότητα να μοιραστεί με φιλόδοξα νέα παιδιά που μπαίνουν στο DJing, την έμπειρη, πολύτιμη και πλούσια του ιστορία στον χώρο κι από κοινού να τους ενημερώσει για μια ακόμη μεγάλη έκπληξη (που έρχεται) σε συνεργασία με το Jägermeister

Με την προσθήκη ενός καταπληκτικού χώρου, με την δημιουργία τόσο εντυπωσιακών συνεργασιών, η σχολή για DJs και φιλόδοξους παραγωγούς με την καθοδήγηση του Dino MFU δίνει όλες τις προδιαγραφές και κυρίως σημαντικά κίνητρα συμμετοχής σε μαθητές, που θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που θα διδαχθούν πολλά από έναν πραγματικό θρύλο της house με πολλά επιτεύγματα στην καριέρα του (δείτε παρακάτω)

David Morales: Τα αγαπημένα μας original & remix tracks από τον θρύλο της house!

Παράλληλα, η σχολή έχει ξεκινήσει με πολύ όρεξη το κομμάτι και της μουσικής παραγωγής, με τους μαθητές του course να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους καθηγητές (V-Sag) όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί

Περισσότερα, την επόμενη εβδομάδα!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ξεκίνησε να μιξάρει στα 12 σε.. μπομπινόφωνο και στα 16 του βρέθηκε στα πλατό της θρυλικής Boom Boom στην Καστέλλα του Πειραιά. Λατρεύει το Live Remixing αυστηρά με βινύλια, σιχαίνεται τα CD και είναι υδροχόος. Τον συναντάμε και σαν Dj Power!

Related Posts