Με ένα οκτάλεπτο βίντεο-βόμβα που δημοσίευσαν στο YouTube στις 22/2, οι Daft Punk, το επιδραστικό ντουέτο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ανακοίνωσαν ότι βάζουν τελεία στην 28χρονη επιτυχημένη μουσική τους πορεία.

Μετά από πωλήσεις δώδεκα εκατομμυρίων άλμπουμ και 7 βραβεία Grammy, οι πρωτοπόροι Daft Punk μάς αποχαιρέτησαν χωρίζοντας τους δρόμους τους υπό τους ήχους του «Epilogue», από την τελευταία original κυκλοφορία τους («Get Lucky», 2013), πυροδοτώντας άμεσα στο κοινό μια έκρηξη νοσταλγίας για όλες τις dance στιγμές που μας χάρισαν μέσα από την πολυετή τους καριέρα.

daft-punk-ertflix

Το Ertflix με αφορμή την αποχώρηση του ασυμβίβαστου γαλλικού ντουέτου από την παγκόσμια μουσική σκηνή, προβάλλει αποκλειστικά το μουσικό ντοκιμαντέρ «Daft Punk Unchained», που φωτίζει τη διαδρομή τους μέσα από τη δημιουργικότητα, την ανεξαρτησία και την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία αλλά και την ισορροπία τους ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Ο Γκι-Μανουέλ ντε Ομέμ-Κριστό και ο Τομά Μπανγκαλτέ, οι δύο καλλιτέχνες πίσω από τα ρομποτικά κράνη, αποκαλύπτονται μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις στενών συνεργατών τους, μεταξύ των οποίων οι Φαρέλ Γουίλιαμς, Τζόρτζιο Μόροντερ, Νάιλ Ρότζερς και Μισέλ Γκοντρί. Με τα clubs να παραμένουν κλειστά, τo «Daft Punk Unchained» λειτουργεί ως το ιδανικότερο εναλλακτικό αντίο στο θρυλικό δίδυμο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής.

δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts