Το ταξίδι της μαγικής σκόνης ξεκίνησε για Αθήνα !!

colour-day-fest1_B.jpg

To χρώμα είναι ζωή, κίνηση, αέρας! Υπάρχει παντού στη γη, στον ουρανό, στη θάλασσα! Το χρώμα είναι αναπνοή, κανόνας ζωής, τάση δημιουργικότητας και συνδυασμός φαντασίας ! Το χρώμα είναι κανόνας παραγωγικότητας και γενικότερα διάθεσης!

Κάπως έτσι, μια διαφορετική ομάδα παραγωγής με άξονες γύρω από τα events, τους Djs, τα οπτικοακουστικά συστήματα, τα media & το internet οραματίστηκε ένα διαφορετικό φεστιβάλ στην Αθήνα, με βάση τη μουσική και κύριο πρωταγωνιστή το … χρώμα! Το Colour Day Festival έρχεται με διάθεση και κέφι για μια μοναδική βραδιά το Σάββατο 20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

colour-day-fest3_B.jpg

Το Colour Day Festival έχει τη προέλευση του από την Ινδική θρησκευτική γιορτή των χρωμάτων “Holli Festival” ή αλλιώς φεστιβάλ της Αγάπης, με πολλές προσαρμογές του τόσο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όσο και Ευρωπαϊκούς προορισμού!

Στην Ελλάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς εδώ και μήνες, με πολλές προσεγγίσεις σε πολλές διαφορετικές πορείες προγραμματισμού/συγχρονισμού πολλών θεμάτων! Κύριο μέλημα το … χρώμα φυσικά! Με ταξιδιωτική συνταγή Ινδίας, το Colour Day Festivalταξίδεψε στο Δελχί και ετοίμασε “αυθεντική” σκόνη χρωμάτων που δίνει εκτόξευση χρωμάτων στον αέρα και καλλιτεχνική αύρα στις δικές σας δημιουργίες!

Η είσοδος σας στον χώρο θα συνοδεύεται από χρωματιστά σακουλάκια που θα αποκτήσετε μαζί με το εισιτήριο σας, στην πιο απίστευτη φεστιβαλική τιμή που έγινε ποτέ! Το Colour Day Festival είναι ένα εντυπωσιακό project για όλες τις ηλικίες !

colour-day-fest5_B.jpg

Στο μουσικό κομμάτι τώρα, η εμπειρία των ανθρώπων παραγωγής πίσω από το stage προετοιμάζει ένα εκπληκτικό 8ωρο μουσικής πανδαισίας από Top Djs & live acts που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα και θα περιλαμβάνουν μια μουσική προσέγγιση για όλα τα γούστα σε ένα πραγματικό υπερθέαμα χρωμάτων από τη μια – και οπτικοακουστικής πανδαισίας ήχου & εικόνας!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά τις επόμενες ημέρες! Το God is a DJ.gr & το Neopolis.gr θα είναι χορηγοί επικοινωνίας του event, προσφέροντας και πολλές δωρεάν προσκλήσεις εισόδου τις επόμενες εβδομάδες, ενώ θα σας ενημερώνουν παράλληλα πρώτα για τις εξελίξεις και τα όσα ετοιμάζονται πριν βρεθούμε στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουνίου!

COLOURS-DAY-POSTER-GOD.jpg


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts