Σε μια εποχή που η Ελλάδα ψάχνει να βρει προϊόντα «εξαγωγής», το μυαλό πιθανά να μη πάει στον τομέα μουσικής παραγωγής ή επιτυχίας ενός Ελληνικού μοντέρνου project στο εξωτερικό!

Κι όμως, αυτό συμβαίνει και είναι πραγματικότητα!

claydee live2.jpg

Ο Claydee μετά το εντυπωσιακό youtube ρεκόρ των 26.000.000+ views του «Mamacita Buena» με το οποίο ξεκίνησε εκτός των άλλων και διεθνή καριέρα, περνά τα σύνορα και γνωρίζει πρωτόγνωρη επιτυχία και συμπάθεια σε χώρες όπως η Σερβία, η Πολωνία και πρόσφατα η Ρωσία!

claydee-live.jpg

Μάλιστα το τελευταίο του μεγάλο hit το «Sexy Papi» βρέθηκε στο Ν#1 σε Σερβία και Πολωνία, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρει το boarding pass και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της διεθνούς σκηνής και να επισκεφτεί τις χώρες αυτές on tour, παίζοντας live σε ξεχωριστά events!

Αυτές τις μέρες ο Claydee βρίσκεται στο studio, ετοιμάζοντας το πρώτο του προσωπικό album γεμάτος σχέδια και όνειρα για μια πετυχημένη καριέρα, εντός και εκτός των Ελληνικών τειχών!

claydee2+.jpg

Άλλωστε το ήδη υπάρχον εντυπωσιακό του ξεκίνημα σε συνδυασμό με την αμεσότητα της τεχνολογίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ψηφιακής εικόνας του δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό που αποκαλούμε «δυνατό χαρτί» για μια σοβαρή εκπροσώπηση της Ελληνικής Dance σκηνής/παραγωγής στο εξωτερικό!

Εμείς δεν έχουμε τίποτα λιγότερο να ευχηθούμε από ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts