Το Dubai είναι από μόνος του προορισμός!

cielo.jpg

Όπως και αν το δει κανείς! Τουριστικός, εμπορικός, επιχειρηματικός και τα τελευταία χρόνια και μουσικός, αφού απίστευτα clubs λειτουργούν σε πολυτελή ξενοδοχεία 5* και open air venues φέρνοντας τεράστια ονόματα παραγωγών και Djs στα δικά τους DJ booths! Και όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στο Djing, παντού υπάρχει ένας … ΈΛΛΗΝΑΣ!

Στην περίπτωση του Dubai υπάρχουν πολλοί περισσότεροι Έλληνες Djs και ιδιαίτερα σημαντικοί, αλλά σήμερα πάμε να μιλήσουμε, να επισκεφτούμε δικτυακά τον αγαπητό μας Consoul Trainin που ως γνωστόν, από τον φετινό Σεπτέμβριο είναι μόνιμα στο εξωτικό Dubai και στο εκπληκτικό Cielo Sky Lounge, ένα επληκτικό ανοιχτό club με πανοραμική θέα της πόλης που θα σας αφήσει κατάπληκτους!

cielo consoul.jpg

Ο Consoul Trainin κατόπιν πρότασης μας, στέλνει αποκλειστικά αρχικά μέσω του God is a DJ.gr οπτικοακουστικό live set με Sunset Sessions που μοναδικά επιλέγει τη κατάλληλη στιγμή που ο ήλιος συναντά τα καταγάλανα νερά του Αραβικού κόλπου!

Η ώρα περνάει και τα beats δυναμώνουν! Είναι η ώρα που το clubbing mood έρχεται μαζί με το πέπλο της νύχτας που έχει πέσει στο επιβλητικό Dubai που δεσπόζει στο φόντο του video!

cielo3.jpg

O Consoul Trainin με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο και επιβλητική παρουσία, πίσω από το dj booth υπογράφει με την παρουσία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την δυναμική του χώρου μας και εκτός συνόρων, σε ένα video που θα σας ταξιδέψει πολύ με ήχο αλλά και την δύναμη της φυσικής εικόνας!

Thanks Consoul! Περιμένουμε και τα επόμενα Sunset Sessions!

Cielo Sky Lounge Network:
cielodubai.com
facebook.com/cielodubai
twitter.com/CieloDubai
soundcloud.com/cielo-dubai

Consoul Trainin Network:
soundcloud.com/consoultrainin
facebook.com/consoultrainin
twitter.com/consoultrainin


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts