η DISCO εποχή ήταν για πολλούς η καλύτερη στην ιστορία της μουσικής, αφού συνοδεύτηκε με πάνω από 15 χρόνια δυνατών δισκογραφικών επιτυχιών και πωλήσεων, καθώς επίσης και μια εποχή που οδήγησε στο ξεκίνημα μια διαφορετικής κουλτούρας στα nightclubs που από κέντρα διασκέδασης με μπάντες, σιγά – σιγά έβαλαν DJs, δίσκους, disco-μπαλλες και πολύχρωμα φωτορυθμικά που έδωσαν μια αναγέννηση στη μέχρι τότε αίσθηση της διασκέδασης!

80s.jpg

Κομμάτια και επιτυχίες χιλιάδες, όπως και συγκροτήματα! Ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών οι CHIC, το συγκρότημα του Nile Rodgers που 2 χρόνια πριν μαζί με τους Daft Punk επανέφεραν με το Get Lucky το συναίσθημα ότι ο αυθεντικός ντίσκο ήχος, έχει περιθώρια επιστροφής!

Και σήμερα, από εκεί που θα μπορούσαν να απολαμβάνουν την πλουσιοπάροχη “σύνταξη” του οικοδομήματος που έχτισαν, σαν να ζουν μια δεύτερη νεανική εφηβεία και μια μουσική νιότη, επέστρεψαν και δίνουν το μήνυμά τους με το νέο κομμάτιI’LL BE THERE και στον αιώνα των αιώνων της DISCO!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts