Οι “The Chainsmokers” κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “Side Effects” και ανοίγουν τον κύκλο για το πολυαναμενόμενο 2ο άλμπουμ τους.  Πρόκειται για μία συνεργασία με την ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Emily Warren.

Τo Side Effects αποτελεί το επόμενο βήμα για το Superstar δίδυμο μετά τις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες “Sick Boy”, “You Owe Me”, “Everybody Hates Me” και “Somebody” που συγκροτούν το EP “Sick Boy”, σηματοδοτώντας την αλλαγή στην ταυτότητα και στον ήχο των Chainsmokers.

Στο video clip που οπτικοποιεί το «Side Effects» πρωταγωνιστεί η 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Camila Mendes, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Riverdale”.

Αυτή φορά η Camila Mendes υποδύεται το ρόλο της «Riley», μίας ξενοδοχειακής υπάλληλου. Σε σκηνοθεσία του Matthew Dillon Cohen, η Riley αποφασίζει να εκμεταλλευτεί θετικά την έκτακτη κατάσταση ότι δουλεύει Σάββατο και στήνει μόνη της ένα ξέφρενο πάρτι στην πισίνα του ξενοδοχείου, χορεύοντας εκπληκτικά στον disco ρυθμό που επέλεξαν οι The Chainsmokers για το «Side Effects».

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts