Είναι αυτό ένα από τα καλύτερα remix στην ιστορία του κομματιού;

Ήταν 1977 όταν στην Άλλη πλευρά του Ατλαντικού το ομότιτλο άλμπουμ του Cerrone έκανε πρεμιέρα βγάζοντας 3 singles, τα  “Give Me Love”,  “Love is Here” και φυσικά το “Supernature” το οποίο με την επιβλητικότητά του δεν θα αργήσει να ανέβει στην κορυφή του τότε US disco/dance charts αλλά και στο #8 του UK Chart.

To κομμάτι θα ακουστεί πολύ και θα πάρει τεράστιο respect από εκατομμύρια λάτρεις της μουσικής όσο και επαγγελματίες του χώρου. Περιττό να πούμε ότι έχει γίνει αμέτρητα επίσημα όσο και ανεπίσημα remix μέχρι και επίσημες διασκευές όπως π.χ. από τους Erasure το 1998!

Και επειδή ο πολύ μπροστά προοδευτικός του ήχος από την disco εποχή των late 70s, του έδωσε δύναμη αλλά και μεγάλη διαχρονικότητα, 40 χρόνια μετά παραμένει εργαλείο, όταν μπορεί να πέσει σε ικανά “παραγωγικά” χέρια που μπορούν να το πάνε ακόμη πιο μπροστά, για ακόμη περισσότερα χρόνια!

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Έλληνας Best Seller, ο κατα συρροή υπεύθυνος και αγαπημένος remixer πολλών επιτυχιών που λάτρεψες να ακούς όσο και να παίζεις! Έχοντας την επιθυμία remix παραγωγής του για χρόνια και την αρχική εκτέλεση του πρώιμου edit σε κάποιο ψηφιακό συρτάρι, άφησε την συνταγή της εμπειρίας να επωάσει μέσα του, για να το ξαναβγάλει, τοποθετήσει στο πολυκάναλο abbleton και να το απογειώσει, προσφέροντας το σήμερα ολόκληρο στο κοινό.

Όταν πατήσεις το play από το πρώτο δευτερόλεπτο κιόλας έρχεσαι απέναντι με μια εκρηκτική δόση αδρεναλίνης και beat παλμού που σε καθηλώνει μέχρι που τα καλά δομημένα synths και τα αγαπημένα lyrics δώσουν την τελική απολαυστική πινελιά… Αν ήταν έργο ζωγραφικής λοιπόν … ε θα ήταν σίγουρα Μονέ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts