Μια ακόμη Παγκόσμια διάκριση επιτεύχθηκε χτες για το κορυφαίο Ελληνικό club το Cavo Paradiso.
Μια διάκριση που έρχεται να συμπορευτεί δίπλα στα 25 χρόνια λειτουργίας του club πάνω στον «ιερό» βράχο του Ελληνικού clubbing στη Μύκονο.

Η 16η Παγκόσμια θέση για το Cavo Paradiso της Μυκόνου, στον χάρτη με τα κορυφαία global clubs έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία διότι προέρχεται από τους επαγγελματίες του χώρου που αποδίδουν τα εύσημα πίσω στους επαγγελματίες.

cavo

Η INTERNATIONAL NIGHTLIFE ASSOCIATION που βγάζει την λίστα με τα 100 κορυφαία clubs ιδρύθηκε στις 26 Μαΐου 2012 στη Βαρκελώνη. Ο κύριος στόχος αυτού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού είναι ο συντονισμός της συμμετοχής επαγγελματιών νυχτερινής διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία χάραξης κοινής πολιτικής και λήψης αποφάσεων των διεθνών οργανισμών για τις επιχειρήσεις του κλάδου της νυχτερινής ζωής με σκοπό την καλύτερη λειτουργία, την εξέλιξη και την τήριση της επιτρεπόμενης νομικής ακολουθίας λειτουργιών για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η αξία της επιβράβευσης και συνεχόμενης αναγνώρισης του μοναδικού – συνεχώς – εμφανιζόμενου Ελληνικού club στις Παγκόσμιες λίστες γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και πιο αξιοκρατική, αν κάποιος συνυπολογίσει τις «κάτω από την μέση» συνθήκες ανταγωνισμού που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην Μύκονο.

Εκεί σε ένα πλεόν ανταγωνιστικό περιβάλλον, μιας μικρότερης από 4 μήνες σεζόν για πολλές επιχειρήσεις οι παραλίες βαπτίζονται εν μια νυκτί σε «clubs» τις περισσότερες φορές χωρίς τις ανάλογες άδειες και δρουν ανενόχλητες σε ένα δεδομένο κοινό που από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα την πέσει για ύπνο, θα ζει έναν εικονικό clubbing μύθο ξεκινώντας τις σαμπανιέρες και τα ποτά λίγο μετά το πρωινό!

Και αν αυτό είναι δικαίωμα του καθενός για το πως θα περνάει την ημέρα και τον χρόνο του στο νησί των ανέμων στο Αιγαίο, παρέα με το πορτοφόλι του, από την άλλη γίνεται εν μέρη υποστηρικτής σε επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν την σωστή υπηρεσία στον «clubber» πελάτη, τον σωστό ήχο, τους all star DJs του πλανήτη με τις υπέρογκες αμοιβές, τις ανέσεις στις prive VIP σουίτες και πολλά ακόμη άλλα, που αναγνωρισμένα clubs Παγκοσμίως έχουν σαν δεδομένο απλά…

Το “CAVO” όπως λέμε άνοιξε τον δρόμο, έδειξε τον τρόπο, αλλά αξίζει και οφείλουμε να αποδίδουμε τον υγιή σεβασμό μας!

Το Cavo Paradiso, δεν κερδίζει απλά φήμη ή χρήμα…
Εδώ και 2 δεκαετίες αποτελεί ορόσημο για τον Ελληνικό clubbing χάρτη, κάνει επενδύσεις σε συνεχόμενες αναβαθμισμένες οπτικοακουστικές υπηρεσίες και κρατά την σημαία ψηλά, μέσα από μια «οικογενειακή» επιχείρηση και ομάδα που κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι βάζει τον πήχη ψηλότερα και γιγαντώνει τους στόχους της επιτυχίας!

Και του χρόνου πιο ψηλά Cavo Paradiso!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts