Το God is a DJ υποστηρίζει όλες τις πρωτοποριακές κινήσεις που με τον τρόπο τους, αποτελούν διαβατήρια της χώρας μας στον EDM πλανήτη!

Το δημοφιλέστερο Ελληνικό και μοναδικό EDM club που έχουμε στη Μύκονο, το Cavo Paradiso σβήνει φέτος τα 20 κεράκια παρουσίας του στον global clubbing χάρτη και παρουσιάζει εκτός από το «διαστημικό» του line up και live Web TV παρουσία, που μας μεταφέρει στο νησί των ανέμων για να πάρουμε vibe & summer mood, από τα δημοφιλή του events, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στο δωμάτιο μας, χιλιόμετρα μακριά!

Δείτε λοιπόν, on demand μαγνητοσκοπημένα events > on screen από το Cavo Paradiso και προγραμματιστείτε διότι απόψε το βράδυ, το menu έχει τον … τεράστιο Ιταλό … Benny Bennasi που ξέρει εδώ και χρόνια να γεμίζει με clubbing ρίχτερ, τον ιερό βράχο της Μυκόνου!Opening DJ set από τον «δικό μας» Valeron!

Δείτε το event του CHUCKIE ΕΔΩ!

Δείτε ξανά το εντυπωσιακό περσινό opening του Bennasi @ Cavo!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts