Πάνε πολλά χρόνια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για ένα cd compilation…

Κατά την διάρκεια των προηγουμένων δεκαετιών όταν τα CDs πουλούσαν και πουλούσαν … μέσα στον χώρο του DJing είχε γίνει «πάταγος» με τις σειρές House Experience και ειδικότερα το 1999 με το volume 3 από την Discobole Records περιλαμβάνοντας επικά house tunes όπως τα: IDF – Kamasutra, The H.O.G – Got To Have Disco, Soul Searcher – Can’t Get Enough που παίχτηκαν και παίζονται ακόμα και σήμερα!

Αργότερα, CD compilations από διάσημα Ελληνικά clubs όπως τα Venue, ή η σειρά Mykonos, ήρθαν για να πλαισιώσουν με εσωτερική αγοραστική ετικέτα, τα όσα συνέβαιναν παγκοσμίως στον χώρο της δισκογραφίας και του clubbing!

Σήμερα, τουλάχιστον 5 χρόνια μετά την διάλυση της δισκογραφίας και της ελαχιστοποίησης των καταστημάτων δίσκων-cds ακόμα και στα πολύ μεγάλα αστικά κέντρα σε όλο τον πλανήτη, ένα ευτυχές γεγονός μας δίνει χαμόγελο στο πρόσωπο και μουσικάρες στα αυτιά!

Με αφορμή τα 20 χρόνια από το πρώτο opening του μοναδικού Ελληνικού club με παγκόσμιο διαβατήριο, του Cavo Paradiso στη Μύκονο και την ταυτόχρονη «άνθιση» της Ελληνικής DJing παραγωγής, η δισκογραφική εταιρία Zero10 Records που για πολλούς κάνει την πιο δραστήρια δουλειά σε επίπεδο Local label – παρουσίασαν σε χρόνο dt κάτι που άλλοι κάνουν χρόνια – μια μοναδική συλλογή με EDM ήχους από Έλληνες καλλιτέχνες (γνωστά ονόματα και ανερχόμενα ταλέντα) που πραγματικά αξίζει να κοσμεί την συλλογή σας, αφού και το επίπεδο είναι απίθανο και φυσικά συγκρίσιμο (μη πω και ανώτερο) από τα «εισαγόμενα» tracks και αποτελεί συλλεκτικό προϊόν μιας τόσο σημαντικής χρονιάς για το #1 Ελληνικό club το Cavo Paradiso!

Δείτε το αναλυτικό playlist και ακούστε το sound teaser της συλλογής!

01 Dino MFU feat. Slick Beats – On Your Name (Radio Edit)
02 V-Sag feat. Jennie Kapadai – I’ll Never Leave You (DSF remix)
03 Thodoris Triantafillou & CJ Jeff feat. Benji- Is It True
04 George Siras feat. Kaycee – The Moment
05 Chris IDH – Ambiente
06 Dimension-X – Martee
07 Valeron – The Underground
08 Agent Greg , Sean Angel & Sydo – Cobalt
09 Gabriel Russel – Our City
10 Issy – Cacoa
11 HouseTwins – Rockstar
12 Playmen – Balloons
13 Johnny Gerontakis – One Night Stand
14 Bang La Decks – Utopia

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts