Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος DJ και παραγωγός SolR μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά, σε συνεργασία με την αγγελική φωνή της Χρύσας Χρύσου.

Το ‘Castle on the Hill’ μπορεί να είναι ένα από τα πιο Remixed κομμάτια, ειδικά από Έλληνες παραγωγούς, αλλά αυτό το remix είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό καθώς είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά, από την παραγωγή μέχρι τα φωνητικά.

Ακούστε και κατεβάστε το δωρεάν εδώ:
(το άρθρο συνεχίζεται από κάτω)

Ο SolR, ή αλλιώς Θοδωρής, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους Έλληνες παραγωγούς. Να θυμάστε το όνομα του, γιατί είμαι σίγουρος πως θα το ακούτε συχνά στο μέλλον! Ακούστε το κομμάτι του ‘Faith’ και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μου:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Mpampis Kousidis

Γεννημένος το '97. Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσης, αλλά με σχετική αντιπάθεια στο φραπέ και τη ρετσίνα. Ασχολείται με DJing και σύνθεση μουσικής από τότε που ήταν αμούστακο γυμνασιόπαιδο. Αποτελεί το 1/2 των FullHouse και έχει αφιερώσει όλη του τη -μέχρι τώρα αλλά και μελλοντική- ζωή στη μουσική, καθώς σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Τελειομανής και ψυχαναγκαστικός σε ακραίο βαθμό. Λάτρης της τέχνης σε οποιαδήποτε μορφή, της γνώσης, των συναισθημάτων, του χιούμορ και του γέλιου. Στόχος του η καθημερινή αυτοβελτίωση και η προσφορά στον κόσμο.

Related Posts