Από την στιγμή που το livestreaming έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, τα concept που κερδίζουν τον θαυμασμό είναι αυτά που μπορούν να φέρουν την διαφορετικότητα ακόμη κι αυτά μέσω του djing!

H Defected records, ίσως η πιο σεβάσμια δισκογραφική εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι αυτή που επί σειρά ετών, έχει τους κατάλληλους καλλιτέχνες στη κατάλληλη στιγμή! Τελευταίο παράδειγμα οι CAMELPHAT που πέρσι απογείωσαν τον πλανήτη με την δροσιά του “Cola” τους!

Αυτή τη φορά, από το περίφημο London Town Bridge, έριξαν τις γέφυρες και ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά μας!

η Γέφυρα του Πύργου, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, είναι μια από της πιο αναγνωρίσιμες γέφυρες στον κόσμο. Η πασίγνωστη κρεμαστή, κινητή γέφυρα που αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του Λονδίνου.Η γέφυρα των 265 μέτρων, Βικτοριανού γοτθικού στυλ σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Horace Jones,σε συνεργασία με τον John Wolfe Barry και ολοκληρώθηκε το 1894. 

Σχεδόν 450 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην κατασκευή της ενώ χρειάστηκαν πάνω από 11.000 τόνους χάλυβα για την κατασκευή του πλαισίου.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts