Οι CamelPhat είναι ένα τρανό παράδειγμα ενός dj duo που πήρε φωτιά κι απογειώθηκε μέσω μιας επιτυχίας με το ευρύ κοινό!

Δεν είναι τυχαίο ότι το “Cola” το ακούς παντού και συνέχεια εδώ κι ένα χρόνο! Η Defefted records πέτυχε διάνα με τον δίσκο της χρονιάς 2017 και οι Βρετανοί CamelPhat απολαμβάνουν την αγάπη, την διάκριση, αλλά και τα έσοδα αυτού του #classic πλέον house tune!

Aπό χτες έχουν κι ένα ακόμη «βαρύ» βραβείο να φιγουράρει στην βιβλιοθήκη τους!
Τα DJ Awards – Electronic Music της Ibiza τους επίλεξαν ως κορυφαίο Best House Act για το 2018!

Με φόρα από την διάκριση αυτή, τους περιμένουμε Αθήνα το φθινόπωρο στον νεοσύστατο όμορφο χώρο του Wave που φιλοδοξεί με τα events και τις special εμφανίσεις του να μας ενθουσιάσει!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts