Έχω την ευκαιρία να γνωρίζω τον Χρήστο από “μικρό”! Πάντα μπορώ να διακρίνω το πάθος στο πρόσωπο ενός νέου DJ που κοιτάζει … μπροστά!

Το πάθος, χρειάζεται όμως και δουλειά, αφοσίωση, θυσίες και κυρίως πολύ εξάσκιση! Ο Χρήστος τα κατάφερε! Έκανε το πάθος επάγγελμα, έβαλε στόχους και τους έπιασε! Σήμερα τον παρουσιάζουμε με το επίσημο nick name του ως C.Tod και φυσικά με το ξεχωριστό του track σε τίτλο και ποιότητα video clip … Light to Dark!

Μέσα από το κομμάτι αυτό ο C.Tod αποδίδει ευλαβικά την αγάπη και την σκέψη του σε ένα ξεχωριστό του άτομο, που δεν είναι πια μαζί του. Και το κάνει μοναδικά!

C-TOD-LIGHT2DARK.jpg

Το “Light to Dark”, δημιουργήθηκε μέσα από μία προσωπική εμπειρία και εκφράζει την πορεία της ζωής από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρόκειται για ένα συναισθηματικό κομμάτι που περιγράφει εν συντομία το ταξίδι της ζωής και πως οδηγούμαστε από το φως στο σκοτάδι, αλλά και το πώς μπορεί η αγάπη να μας αποτρέψει από αυτό. Το single ‘’Light to Dark” θα περιλαμβάνει 2 tracks, ένα original mix και ένα extended mix. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2015 από την Groovonik Records.

Το video clip χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο σενάριο που επιμελήθηκε ο C.Tod, ενώ η εναλλαγή τοπίων και χρωμάτων πρόκειται να σας εντυπωσιάσει.

C.Tod on FB: https://www.facebook.com/ctodmusic
Groovonik on FB: https://www.facebook.com/Groovonik

Video Cast
—————-
Filmed by: Thenia Petsava
Director of Photography: Alexandrer Petsavas
Actress: Stella Stampola
Hair Stylist: Panos Stampolas

In Memory of T.X

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts