Το Buddha Bar κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου ένα υπέροχο συλλεκτικό πακέτο από 10 CDs που αναβιώνουν την “ethnic” κουλτούρα και απογείωνουν τις lounge/electronic πινελίες, ενός από τα πιο επιτυχημένα ever compilations του πλανήτη. Και επειδή η Ελλάδα έχει ταλαντούχους και σημαντικούς καλλιτέχνες, ένα πολύ σημαντικό ποσοστό εξ αυτών πέρνουν μέρος ανάμεσα στα 132 tracks της συλλεκτικής όσο και εκλεκτικής αυτής έκδοσης.

buddha-bar-baku

Consoul Trainin, Dreamers Inc, Christos Fourkis, Dino MFU, Roni Iron, Nikko Sunset, Zac F μερικοί μόνο από αυτούς. Σημαντικό να πούμε ότι εξέχοντα ρόλο στο compiling είχε ο Marios Chaviaras, που αποτελεί μέλος του residency DJ team στο Buddha Bar. Οι Buddha Bar συλλογές είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη σειρά άλμπουμ που παράγεται από το πασίγνωστο παγκοσμίως εστιατόριο/μπαρ Buddha Bar, το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 90 από τον εστιάτορα Raymond Visan και τον πολύ γνωστό interior designer Claude Challe στο Παρίσι. Μετά την ίδρυσή της, το Buddha Bar έγινε σημείο παγκόσμιας αναφοράς μεταξύ των ξένων επισκεπτών στη Γαλλία και των πλουσίων τουριστών που επισκέπτονταν το Παρίσι, αφού ήταν δύσκολο για κρατήσεις και συγχρόνως ακριβό. Έγινε διεθνώς γνωστό για την έκδοση δημοφιλών συλλογων lounge/chill-out μουσικής με την επωνυμία Buddha Bar, που κυκλοφόρησαν από την George V Records. Το Buddha Bar άρχισε να εκδίδει συλλογές το 1999, και έκτοτε έχει 18 συλλογές να επιδείξει

Ακούστε τα Ελληνικά tracks:

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts