Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους φίλους της μουσικής η είδηση ότι το δημοφιλέστατο player Winamp κλείνει το site του στις 20 Δεκεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι από την ημερομηνία αυτή το πρόγραμμα δεν θα είναι διαθέσιμο για downloading, ούτε φυσικά θα υπάρξουν νέες εκδόσεις αναβάθμισης. H ανακοίνωση της AOL προτρέπει όλους τους users να μπουν στο site www.winamp.com μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση του προγράμματος, που αγαπήθηκε στο είδος του όσο κανένα, όντας ο πιο ελαφρύς, εύχρηστος και δωρεάν player μουσικής από το 1998 που πρωτοκυκλοφόρησε για Windows.

bento_skin_screenshot.jpg

Για την ιστορία, το πρόγραμμα το κατασκεύασαν 2 κολλεγιόπαιδα, ο Justin Frankel and Dmitry Boldyrev, ιδρύοντας παράλληλα την εταιρία software Nullsoft, που εξαγοράστηκε λίγα χρόνια μετά από την AOL. Από τότε μέχρι σήμερα υπήρξε τρομερή εξέλιξη του project, από τα αμέτρητα skins που άλλαζαν συνολικά την εμφάνισή του, μέχρι τις εκδόσεις του Winamp για MacOS και Android. Rest In Peace λοιπόν στο μουσικό player που συντρόφευσε για πάνω από 15 χρόνια τους DJs και τους φίλους της μουσικής στις ακροάσεις τους!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts