Οι Swedish House Mafia ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του DJing – της παραγωγής και της σκηνής γενικότερα!

Ένα όνομα θρύλος, που μπορεί να τα έσπασε και οι Steve Angello, Axwell & Ingrosso να διάλεξαν χωριστούς μέχρι πρότινος δρόμους, αλλά πάντα η επικαιρότητα, η ελπίδα και πιθανά το marketing, αφήνουν προθέσεις … επόμενης ημέρας!

Αρχικά ο Axwell αναπτέρωσε τις ελπίδες μας σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Radio 1, αλλά αυτές οι ελπίδες διακόπηκαν κάπως απότομα μέσα από μια απάντηση από τον Steve Angello, ο οποίος ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από τη διάσπαση του τρίο στην αρχική πορεία του σχήματος!

Η ιστορία όμως δείχνει – ή αφήνει να δείξει – ότι κάτι κινείται, κάτι ετοιμάζεται!

Πριν από λίγες ώρες, η επίσημη σελίδα των SHM στο facebook ενημέρωσε το εξώφυλλο της φωτογραφία τους, διατηρώντας το λογότυπο, αφαιρώντας το διαφημιστικό banner για την ταινία που τεκμηρίωνε το αποχαιρετιστήριο ταξίδι τους και την επακόλουθη διάσπαση τους.

shm1.png

Αυτό εγείρει αρκετά ερωτήματα και αφήνει και ελπίδες για το 2016. Οι χιλιάδες fans ανταποκρίθηκαν σε αυτό το νέο ανέβασμα, υποστηρίζοντας ότι είναι ένα σημάδι ότι η επιστροφή τους είναι επικείμενη. Αλλά, ας διερευνήσουμε πρώτα την πρόσφατη δραστηριότητα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πριν από 4 μήνες, δημοσιεύτηκε ίσως το καλύτερο ever live set τους, μέσα από τη σελίδα τους στο SoundCloud, αφήνοντας τυράκι για σχόλια…

Από εκεί και πέρα, οι προσωπικές τους social θέσεις και δηλώσεις είχαν πάντα κάτι από μια γλυκιά ανάμνηση να αναφέρουν από τη γνωστή τεράστια κοινή τους πορεία ως SHM! Δηλαδή, μέχρι πρόσφατα. Πριν από λίγες ημέρες στις 23/11/15 η επίσημη κοινή σελίδα τους, ποστάρισε το νέο κομμάτι του Steve Angello “Remember” η οποία προφανώς προήλθε από την πλευρά των ανθρώπων παραγωγής του Angello. To τραγούδι κατά πολλούς τεκμηριώνει την εμφανή εγκατάλειψη του καλλιτέχνη από τους Axwell και Sebastian Ingrosso, η οποία όμως έρχεται σε πλήρη αντίφαση, από την στιγμή που επιλέγετε να μοιραστεί ως κοινοποίηση στα social media των Swedish House Mafia.

shm2.png

Θα μπορούσε η δήλωση – άρνηση του Angello στον Pete Tong σε Live εκπομπή του Radio1 για προγραμματισμένη επανένωση είναι ένα τέχνασμα για να οικοδομήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον; Θα μπορούσαν απλά να φυσάνε τον καπνό από κοινού προς όφελος της σόλο σταδιοδρομία τους ή ίσως απλώς τσεκάρουν τον έλεγχο των υδάτων για να δούνε αν ήρθε η ώρα για μια επιστροφή;

Είναι δύσκολο εικάσουμε, αλλά εφ ‘όσον αυτή η ιστορία δείχνει να είναι σε πλήρη εξέλιξη ας ευχηθούμε τα καλά νέα των Swedish House Mafia – όταν κι αν έρθουν – να συσχετιστούν με αυτό που έκαναν πάντα, τη παραγωγή εκπληκτικής μουσικής!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts